lab501.ro

Corsair Glaive RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 September, 2017.

Concluzii

Corsair Glaive RGB  are un design ergonomic si se aseaza foarte bine in palma, chiar si pentru cei cu maini mai firave, cum as fi eu. L-am utilizat in jur de o saptamana, atat eu cat si colegul meu Matei, iar in final experienta a fost una pozitiva. Am apreciat atat forma ergonomica, materialul care imbraca mouse-ul cat si optiunile pentru personalizare disponibile prin intermediul CUE.

In ceea ce priveste lateralele interschimbabile, eu am preferat-o pe cea texturata in timp ce Matei s-a inteles mai bine cu cea mai lata si texturata care ofera sustinerea degetului mare. Corsair Glaive RGB este un mouse confortabil si pentru persoanele cu maini mai mari care prefera mousi cu o greutate mai ridicata. Corsair Glaive RGB functioneaza si se simte ca un mouse high-end, insa greutatea sa (122 g) il face potrivit mai degraba celor care se joaca high-res altfel dupa ceva timp va va obosi mana cu siguranta.

Un alt atuu al acestui mouse consta in posibilitatile oferite de macro-uri, care nu se limiteaza doar la comenzi date soarecului ori tastaturii, acesta fiind capabil de functii complexe (deschideri de programe, etc). Spre exemplu, desi avand in vedere destinatia ca mouse pentru FPS-uri ne-am fi dorit sa vedem pe Glaive un buton “sniper”, putem desemna acesta functie unui alt buton, de exemplu cel pentru reglajul DPI-ului. Memoria onboard si posibilitatile de configurare software nu sunt nici ele de neglijat, toate acestea fiind disponibile pentru un pret de aproximativ 350lei in Romania.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: