lab501.ro

Xiaomi Black Friday 2023

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 November, 2023.

Smart Home

 
Dupa cum bine stim, Xiaomi inseamna mult mai mult decat telefoane, fiind unul dintre primii promotori ai conceptului de Smart Home. Drept urmare si in aceasta categorie au fost pregatite diverse promotii, un bun exemplu in acest sens fiind Xiaomi Robot Vacuum S10+. In momentul lansarii noi am testat mezinul familiei, Xiaomi Robot Vacuum E10, povestindu-va atunci si despre Xiaomi Robot Vacuum S10+, lansat pentru 2349 LEI. Ei bine, intre 10 si 30 Noiembrie, pe Mi Home, Xiaomi Robot Vacuum S10+ va putea fi achizitionat pentru 1699 RON.

Acesta este bazat pe un motor cu o putere de aspiratie de 4000Pa, un container de praf de 450ml,un container pentru lichid de 200ml, un acumulator de 5200 mAh si un sistem de navigatie bazat pe un o multitudine de senzori de contact si pozitie, dintre care as aminti senzorul LDS, senzorul de cadere, senzorul cu ultrasunete, senzorul laser de linie si senzorul AI pentru identificare vizuala. Xiaomi Robot Vacuum S10+ foloseste doua capete de mop si curatare cu presiune la umiditate constanta, fiind practic un model mult mai evoluat decat mezinul E10, costand insa o fractiune din pretul fratelul mai mare X10+.

 

 
Pentru cei preocupati de calitatea aerului respirat in interiorul locuintei, cei de la Xiaomi au pregatit o reducere de aproximativ 30% pentru Xiaomi Air Purifier 4 Compact, acesta putand fi achizitionat in perioada promotiei pentru 349 RON. Cu o capacitate de curatare de 230 m³/h si un nivel maxim de zgomot de 60 dB, Xiaomi Air Purifier 4 Compact are o eficienta a curatarii de 99,97%, putand filtra particule de pana la 0,3 μm. Daca sunteti alergici, aveti probleme cu respiratia in timpul somnului sau aveti animale de casa, atunci Xiaomi Air Purifier 4 Compact va poate oferi un plus de confort, in special daca locuiti intr-unul dintre marile orase ale Romaniei.

 

 
Pentru gurmanzi, Xiaomi au pregatit o reducere de aproximativ 40% (fata de momentul lansarii) pentru Xiaomi Smart Air Fryer 3,5L, aceasta putand fi achizitionata in perioada promotiei pentru 299 RON. Utilizand o circulatie completa a aerului incalzit, Xiaomi Smart Air Fryer 3,5L este gandita pentru cei care vor sa gateasca mai sanatos, cu mai putin ulei, dar si pentru cei care nu au un cuptor electric, sau vor sa faca iaurt sau fructe uscate acasa.

Asa cum ii spune si numele, Xiaomi Smart Air Fryer 3,5L are o capacitate de 3.5L si o putere de 1500W, permitand setarea unei temperaturi intre 40 si 200 oC. Fiind vorba despre un dispozitiv inteligent, acesta poate fi programat cu pana la 24h inainte, pentru ca masa sa fie gata exact in momentul in care ne dorim acest lucru.

 

 
Ultimul produs care ne-a atras atentia nu se incadreaza neaparat in categoria Smart Home, dar se incadreaza cu siguranta in categoria Smart Living. Este vorba despre un alt prieten de-al nostru mai vechi, Xiaomi Smart Band 7, pe care l-am testat anul trecut. Daca doriti sa aflati toate detaliile despre aceasta, puteti citi review-ul publicat de noi in momentul lansarii.

Asa cum spuneam si atunci, Xiaomi Smart Band 7 este o bratara discreta si comoda, care ofera o sumedenie de functii care pana nu de mult erau apanajul ceasurilor inteligente, intr-un format compact si accesibil. Astfel, putem monitoriza ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sange, sau calitatea somnului, putem inregistra traseul parcurs si putem monitoriza peste 100 de activitati sportive.

Daca aveti un stil de viata activ si va intereseaza monitorizarea celor mai importanti parametrii legati de sanatate si activitatea fizica intreprinsa, dar va doriti ceva minuscul, care aproape nici nu se simte la mana, atunci Xiaomi Smart Band 7 este o alegere potrivita. Lansata acum un an pentru 279 RON, Xiaomi Smart Band 7 va fi disponibila intre 10 si 30 Noiembrie pe magazinul Mi Home, pentru 159 RON.

Acestea au fost produsele care ne-au atras atentia din oferta Xiaomi Black Friday 2023, insa producatorul a pregatit cu siguranta mult mai multe reduceri, pe care le puteti vedea incepand cu 10 Noiembrie accesand pagina dedicata Black Friday de pe Mi Home. Voi ce produse v-ati dori sa gasiti in oferta?

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Xiaomi Black Friday 2023

  1. Ionutz a scris pe:

    Xiaomi 13 Pro clar!

  2. Fal a scris pe:

    Nu mai este nici BF ce a fost. Astea-s reduceri?

  3. MihaiD a scris pe:

    Ce bine ar fi daca ar aduce Ultra si l-am avea si la reducere…

Lasa-ne un comentariu: