lab501.ro

Prezentare – Xiaomi Robot Vacuum E10

Scris de: , in categoria: Gadget, in 2 May, 2023.

Xiaomi Robot Vacuum E10

 
Va povesteam anul trecut despre Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2, un dispozitiv dintr-o categorie pe care noi nu o abordam prea des, dar care a reusit sa ne cucereasca, acesta fiind de altfel aspiratorul pe care il folosim acasa, foarte multumiti, as mai adauga eu. Pentru ca Xiaomi au o lunga traditie in acest domeniu, asa cum va povesteam si acum un an, iar aceasta traditie se traduce in experienta, care le permite sa produca dispozitive din ce in ce mai performante, sau din ce in ce mai accesibile.

Acest lucru este evident in momentul in care aruncam o privire asupra gamei de produse lansate anul trecut, Xiaomi oferind aspiratoare autonome pentru toate pretentiile si buzunarele, de la Robot Vacuum-Mop 2 Lite, Vacuum-Mop 2 sau Vacuum-Mop 2S si pana la varfurile de gama Vacuum-Mop 2 Pro si Vacumm-Mop 2 Ultra. Ei bine, anul acesta se lanseaza in Romania o noua gama de aspiratoare Xiaomi, alcatuita din Xiaomi Robot Vacuum E10 (999LEI), Xiaomi Robot Vacuum S10 (1499LEI), Xiaomi Robot Vacuum S10+ (2349LEI), Xiaomi Robot Vacuum X10 (2499LEI) si Xiaomi Robot Vacuum X10+ (4499LEI).

Iar primele doua modele, mai precis E10 si S10, sunt disponibile in tara noastra incepand de astazi, celelalte modele urmand sa isi faca aparitia in magazine pe parcursul lunilor urmatoare. Drept urmare, eram curiosi cum se comporta cel mai accesibil model din serie, Xiaomi Robot Vacuum E10, asa ca l-am primit inaintea lansarii si l-am pus la treaba asa cum se cuvine.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: