lab501.ro

Xiaomi Black Friday 2023

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 November, 2023.

Xiaomi Black Friday 2023

 
Ehehei dragii monstrului, dar mult a mai trecut de cand ne-am molipsit de patima tehnologiei. Nu stiu despre voi, dar pentru mine acest lucru s-a intamplat undeva la sfarsitul anilor 80, cand am avut primul contact cu aparate magice, cum ar fi HC90, Cobra (Computer Brasov) sau IBM 8086. Anii au trecut, iar numarul si tipul masinariilor la care jinduiam cu totii a crescut constant, de la un simplu PC, trecand prin walkman si CD player si ajungand la primele camere foto digitale, respectiv primele telefoane mobile.

Iar apoi revolutia tehnologica ne-a luat pe toti prin surprindere, in momentul in care calculatorul, camera foto, walkman-ul, GPS-ul si telefonul mobil si-au gasit locul intr-un singur dispozitiv, denumit generic smartphone. Personal cred ca suntem privilegiati intr-un fel pentru ca am avut ocazia sa asistam la evolutia unui intreg domeniu chiar sub nasul nostru, pentru ca am prins si aparatele din “lumea veche”, cum ar fi magnetofonul, pick-up-ul sau casetofonul, dar am vazut si cum se nasc si se dezvolta zeci de alte categorii de produse, pe care le folosim de altfel cu totii in viata de zi cu zi.

Ei bine, progresul tehnologic inregistrat in ultimii 40 de ani este cu adevarat impresionant, insa nu a venit singur, ci impreuna cu noi obiceiuri zilnice, inclusiv obiceiuri de consum. Iar in aceasta categorie as incadra si mania denumita Black Friday, care, trebuie sa recunosc, pe mine personal nu m-a atras niciodata in mod special. Nu pentru ca nu as aprecia o oferta cu adevarat buna, ci pentru ca devine din ce in ce mai greu sa identifici o astfel de oferta intr-o mare de “reduceri” care sunt reduceri doar cu numele.

Pe de alta parte, daca exista reduceri senificative, la produse care chiar merita atentia noastra, nu ma deranjeaza sa arunc un ochi sa sa vad la ce preturi au ajuns sa fie comercializate unele produse interesante testate de noi in ultima perioada. Drept urmare, in momentul in care cei de la Xiaomi m-au intrebat daca nu vreau sa arunc un ochi la oferta Xiaomi Black Friday 2023, am zis sigur, de ce nu. Pentru ca daca macar unul dintre produsele care chiar mi-au atras atentia se afla pe aceasta lista, iar utilizatorii au posibilitatea de a il achizitiona la un pret mai bun decat de obicei, nu este pana la urma nici un efort.

Desigur, trebuie sa mentionez ca eu am urmarit preturile in momentul lansarii, nu si evolutia lor pe tot parcursul anului, dar cred ca utilizatorii care sunt interesati de un produs anume de mai mult timp au urmarit evolutia pretului din momentul lansarii si pana acum, deci pot alege in cunostiinta de cauza. De asemenea, inainte sa trecem mai departe, trebuie sa va spun ca in afara de link-urile catre atricolele noastre, daca am testat respectivul produs, in acest articol nu veti gasi decat doua link-uri catre pagina de black friday a celor de la Xiaomi, fara nici un fel de tracker sau comision pentru noi.

 

Comentarii

3 comentarii la: Xiaomi Black Friday 2023

  1. Ionutz a scris pe:

    Xiaomi 13 Pro clar!

  2. Fal a scris pe:

    Nu mai este nici BF ce a fost. Astea-s reduceri?

  3. MihaiD a scris pe:

    Ce bine ar fi daca ar aduce Ultra si l-am avea si la reducere…

Lasa-ne un comentariu: