lab501.ro

Review – Xiaomi Smart Band 7

Scris de: , in categoria: Gadget, in 24 August, 2022.

Xiaomi Smart Band 7

 
Diviziunea muncii este importanta pentru orice proiect, indiferent daca discutam despre un santier sau un website de tehnologie. De exemplu, Matei este un inginer electronist pasionat, drept urmare este destul de clar cine testeaza sursele de alimentare in familia noastra. Eu ma ocup de procesoare, placi video, notebook-uri si smartphone-uri, Bela este pasionata de carcase, iar Gabriela este o persoana activa, pasionata in acelasi timp de tehnologie.

Cu alte cuvinte, existenta review-urilor dedicate benzilor de fitness si ceasurilor inteligente pe site-ul nostru i se datoreaza in totalitate. Pentru ca vedeti voi, in urma cu trei ani, cand am fost intrebati daca dorim sa testam un ceas inteligent, eu personal nu eram neaparat convins ca acesta are ce cauta pe site-ul nostru, pentru ca din punctul meu de vedere, ceasurile inteligente nu faceau prea multe lucruri pe atunci, dubland in mare parte o serie din functiile smartphone-ului.

Din fericire, am avut langa mine o persoana pasionata de activitati sportive, care s-a implicat imediat in testarea respectivului ceas. Iar de atunci si pana acum, Gabi a lucrat intens la extinderea acestei categorii de produse pe site-ul nostru, testand 8 ceasuri inteligente, 2 modele hibrid si 2 benzi fitness, de la 6 producatori.

Si tot datorita ei, s-a mai intamplat un lucru – pasiunea ei m-a molipsit si pe mine. Astfel, am ajuns sa utilizez zilnic mai intai un hibrid, apoi un ceas inteligent, sa fiu interesat de ce pot face, respectiv ce nu pot face aceste dispozitive, sa inteleg ce imi doresc de la un astfel de produs si la ce il pot folosi.

Din acest motiv, in momentul in care cea de-a patra iteratie Xiaomi Smart Band si-a facut aparitia la noi in redactie, aducand o serie de schimbari importante fata de generatia anterioara, am fost curios sa vad cum se comporta, ce ofera in plus fata de modelele anterioare, dar mai ales ce ofera in minus fata de ceasul meu, cu alte cuvinte am fost curios sa vad daca in 2022 o banda de fitness imi poate oferi toate informatiile de care eu am nevoie. Drept urmare, dupa ce Gabi a utilizat Xiaomi Mi Band 3 si a testat Xiaomi Mi Smart Band 5 si Xiaomi Smart Band 6, astazi este randul meu sa va povestesc despre Xiaomi Smart Band 7.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: