lab501.ro

Update – Allview P6 Qmax – Camera si autonomie

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 6 July, 2015.

Introducere

 
Nici nu imi vine sa cred ca au trecut aproape trei saptamani de cand v-am povestit prima oara despre Allview P6 Qmax. Desi este vara, in aceste ultime saptamani lansarile hardware s-au succedat cu repeziciune, ne-am implicat in tot felul de proiecte (despre care veti avea ocazia sa cititi foarte curand pe LAB) asa ca timpul s-a scurs si am ramas cu o restanta – sa ducem la capat povestea lui Allview P6 Qmax.

Si trebuie sa recunosc, baietii de la Allview au fost mai harnici decat mine, deoarece exemplarul retail a ajuns la mine de ceva vreme. Din pacate nu am avut eu timp pana acum si o sa vedeti in curand si de ce (merita…hehehe). Ei bine, astazi reparam aceasta “ndereptate” si continuam povestea lui P6 Qmax. Iar acesta are si de ce sa fie mandru, deoarece pana acum numai grei precum iPhone 5/5s, Galaxy S5 sau HTC One s-au bucurat de onoarea de a avea doua articole dedicate lor in loc de unul.

Desigur, “articolul” nostru de astazi nu va fi foarte stufos, deoarece vom arunca o privire rapida asupra camerei, apoi vom evalua autonomia si in final vom trage concluziile. Simplu si la obiect… Chiar si asa, este totusi a doua aparitie a lui P6 Qmax in paginile Next-ului, deci am putea spune ca P6 Qmax este un smartphone…privilegiat.

 
Intro

Comentarii

2 comentarii la: Update – Allview P6 Qmax – Camera si autonomie

  1. craivan adrian a scris pe:

    camera foto vede in culoarea roz ce e de facut

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Garantie?

Lasa-ne un comentariu: