lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 September, 2018.

Software

 
Samsung Galaxy Note 9 este livrat din fabrica impreuna cu Android 8.1 Oreo, urmand probabil in curand update-ul la Android 9 Pie. Pana atunci, avem de-a face cu o interfata similara cu cea prezenta pe S9/S9+, condimentata cu o serie de optiuni extra oferite de prezenta S-Pen-ului. Inca de la bun inceput am apreciat faptul ca Galaxy Note 9 iti permite personalizarea in detaliu a experientei de utilizare, o functie utila pentru mine, de exemplu, fiind posibilitatea de a alege marimea fonturilor, un aspect dezirabil in cazul unui diplay ceva mai ingust decat cele cu care sunt eu obisnuit.

Desigur, avem la dispozitie toate modurile posibile de autentificare, de la PIN sau Pattern si pana la amprenta, recunoastere faciala sau iris scan, putem seta rezolutia display-ului, putem utiliza un filtru pentru protectia ochilor, putem activa sau deazctiva functionalitatea laturilor curbate ale ecranului si putem personaliza dupa bunul plac meniul drop-down pentru setari rapide. Un singur aspect mai putin placut am remarcat in cazul lui Galaxy Note 9, mai precis bifarea implicita a optiunii “marketing information”, insa, din fericire, aceasta poate fi dezactivata cu un singur click.

Asa cum spuneam, cea mai importanta diferenta fata de telefoanele din seria S este prezenta S-Pen-ului, care beneficiaza acum de un meniu dedicat, din care putem selecta rapid actiunile dorite. Pe langa functia clasica, de pen, la care avem acces chiar si cand bateria S-Pen-ului este descarcata, de aceasta data S-Pen-ul are si alte functii importante, putand fi utilizat pe post de telecomanda pentru redarea multimedia, de exemplu, sau pentru camera.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

  1. Exynos pt varianta euro :/
    Asta inseamna ca sunt sanse mult mai mici de o portare Lineage cand Samsung va renunta la actualizari.

  2. Nicu a scris pe:

    Salut,ce tari sunt fotagrafiile cu gratarul,imi lasa gura apa…

Lasa-ne un comentariu: