lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 September, 2018.

Constructie si dotari

 
Am spus-o de atatea ori, incat daca o mai spun odata probabil incep sa sun ca o moara stricata. Totusi, raportul dintre laturi (lungime / latime) in cazul smartphone-urilor Samsung dotate cu Infinity Display (S8/8+/Note 8, respectiv S9/9+/Note 9) este exagerat din punctul meu de vedere, telefoanele fiind prea inguste si prea lungi, in loc sa avem un raport clasic in care latimea este ceva mai mare. Cu toate acestea, nu poti sa nu ii admiri pe cei de la Samsung pentru consecventa de care dau dovada, telefoanele lor fiind unice datorita acestui tip de design, chiar daca alti mari producatori se inspira intre ei la acest capitol.

Cum design-ul este aproape acelasi ca si in cazul lui Note 8, cu exceptia senzorului de amprenta mutat acum sub zona celor doua camere, si opinia noastra se pastreaza, Samsung Galaxy Note 9 ” fiind o imbinare perfecta intre sticla si metal, cu colturi rotunjite, linii indelung studiate si o greutate care te face sa simti ca ai in mana un produs high-end. Discutam despre o adevarata bijuterie tehnologica, o opera de arta, dar o opera de arta care va fi protejata mai mult ca sigur de o husa care va strica aspectul atat de atent studiat de catre designeri.”

Merita remarcat la acest capitol prezenta noului S-Pen, capabil acum de functii avansate, cum ar fi cea de telecomanda pentru camera, difuzoarele stereo, introduse odata cu lansarea lui S9, precum si faptul ca Samsung se incapataneaza sa fie “altfel” si pastreaza in continuare jack-ul audio, chiar daca telefonul este ticsit cu dotari si este certificat IP68. Poate s-ar putea inspira si alti producatori din aceasta lectie, pentru ca daca Samsung au loc de S-Pen, difuzoare stereo si jack audio, cred ca toti producatorii ar putea avea…
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

  1. Exynos pt varianta euro :/
    Asta inseamna ca sunt sanse mult mai mici de o portare Lineage cand Samsung va renunta la actualizari.

  2. Nicu a scris pe:

    Salut,ce tari sunt fotagrafiile cu gratarul,imi lasa gura apa…

Lasa-ne un comentariu: