lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 September, 2018.

Concluzii

 
Seria Galaxy Note implineste anul acesta 7 ani de la introducerea pe piata si din cele 8 modele principale (fara sa luam in calcul Edge, Neo, s.a.m.d.) noi am testat pana in momentul de fata 5. Ceea ce a inceput ca un concept de nisa, adresat unei categorii restranse, la acea vreme, de utilizatori, a ajuns in mai putin de 7 ani sa reprezinte varful de gama Samsung, pe care producatorul ofera cele mai noi tehnologii utilizatorilor dispusi sa plateasca un pret premium pentru asta.

Daca Samsung vor utiliza aceasta strategie si in viitor, este greu de spus, in fond piata se afla intr-o continua transformare si ne putem astepta oricand la un nou concept de flagship din partea celor de la Samsung. Pana atunci insa, un lucru este clar – personal, singurul lucru pe care i-l pot reprosa lui Samsung Galaxy Note 9 este raportul laturilor, telefonul fiind prea ingust pentru mine.

In rest, avem de-a face cu cel mai performant smartphone produs de Samsung vreodata si cu singuranta unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata, indiferent din ce punct de vedere am privi problema. De la camera, la autonomie si display si pana la performanta chipset-ului si capacitatea de stocare, Samsung Galaxy Note 9 este un adevarat monstru, care ofera pe deplin utilizatorului senzatia de high-end.

In momentul in care utilizezi un Galaxy Note 9 nu ai cum sa nu simti ca folosesti tot ce are mai bun cel mai mare producator de smartphone-uri din lume de oferit, intr-un device exclusivist, adresat celor care nu sunt dispusi la compromisuri. Da, pretul este unul pe masura… dar daca vrei sa ai in fiecare zi in buzunar un astfel de telefon, atunci cu siguranta acest aspect este lipsit de importanta. In fond, Apple tocmai au lansat un varf de gama inferior din mai multe puncte de vedere, dar asta nu ii opreste sa ceara un pret si mai mare.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

  1. Exynos pt varianta euro :/
    Asta inseamna ca sunt sanse mult mai mici de o portare Lineage cand Samsung va renunta la actualizari.

  2. Nicu a scris pe:

    Salut,ce tari sunt fotagrafiile cu gratarul,imi lasa gura apa…

Lasa-ne un comentariu: