lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 September, 2018.


 
Dupa cum bine stiti, suntem testeri hardware, prin urmare intotdeuna am pus accent pe utilizarea unei metodologii bine puse la punct in momentul in care am analizat performanta produselor, fie ele placi video sau telefoane. Din acest motiv, de-a lungul timpului am utilizat o singura metodologie pe NEXT, care ne-a permis compararea unui numar ridicat de telefoane. De exemplu, pana in momentul de fata am testat in Quadrant 148 de telefoane mobile.

Din pacate insa, anumite benchmark-uri si-au incetat existenta, in timp ce altele sunt actualizate constant, lipsind compatibilitatea intre versiuni, iar altele pur si simplu nu pot beneficia de pe urma chipset-urilor monstruoase lansate in ultimii ani. Din acest motiv, am decis ca incepand cu momentul Galaxy Note 9 sa includem pe langa Quadrant, GFX Bench si Ice Storm Extreme si AnTuTu, GeekBench si SlingShot in testele noastre si pana vom avea o baza de date cu mai multe modele testate in aceste aplicatii vom posta aici screenshot-urile.

Asa cum era de asteptat, Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri produse vreodata, indiferent de tipul de aplicatie utilizata. Practic, avem in buzunar puterea de calcul a unui PC de acum cativa ani.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Note 9 SM-N96OF/DS

  1. Exynos pt varianta euro :/
    Asta inseamna ca sunt sanse mult mai mici de o portare Lineage cand Samsung va renunta la actualizari.

  2. Nicu a scris pe:

    Salut,ce tari sunt fotagrafiile cu gratarul,imi lasa gura apa…

Lasa-ne un comentariu: