lab501.ro

Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 27 January, 2022.

HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

 
Vai, dar ce avem noi aici? Va mai aduceti aminte de HUAWEI Mate Xs, primul telefon cu ecran pliabil prezentat in paginile LAB501? Ei bine, acesta permitea extinderea display-ului, pentru obtinerea unei suprafete mai mari de lucru sau vizionare, telefonul avand o forma clasica in momentul in care era pliat. Asa cum stiti insa, exista un al doilea tip de smartphone pliabil, mai precis un smartphone care in forma initiala are dimensiuni reduse, iar in momentul in care extindem display-ul avem de-a face cu un telefon de dimensiuni normale.

Iar acest tip de telefon pliabil nu si-a facut aparitia in portofoliul celor de la HUAWEI… pana acum. Pentru ca astazi nu se lanseaza doar HUAWEI P50 Pro, ci si colegul lui mai chic, cu veleitati de acrobat, pe numele sau HUAWEI P50 Pocket. Acesta are o serie de trasaturi in comun cu fratele sau mai mare, cum ar fi sistemul de operare, camera ultrawide sau chipset-ul.

Insa de aceasta data, dragii monstrului, este vorba despre bling. Mult bling! Pentru ca indiferent daca discutam despre versiunea “clasica”, cu finisaje 3D argintii, dau despre versiunea Premium Edition, dezvoltata in colaborare cu creatoarea de moda Iris Van Herpen, HUAWEI P50 Pocket este cu siguranta un telefon care va atrage toate privirile.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

  1. Teodor a scris pe:

    E listat pe Orange cu pret la liber 6499 lei.

  2. Liviu a scris pe:

    Frumos review pentru chinezarie ! Foarte frumos telefon , dar parca la banii aia prea e ca la tara . Flip3 costa 4500lei fix la momentul actual la emag ! Deci …. mizerie chinezaria ! Si fara playstore parca e prea de la tara . Iar fara AndroidPay sau alt sistem certificat daca-ti inrolezi cardul si pierzi banii … papa date de card , ca nu le garanteaza (am o prietena care a fost fraudata cu vreo cateva mii lei , BCR) si au zis ca e inrolat cu un telefon Huawei si ca si-a asumat cand le-a dat PIN / DATE CARD . Nu sunt permise / acceptate ca sigure chinezariile .

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Tu ce telefon produs in America folosesti? Ca eu unul, in afara de Samsung/LG produse in Coreea, nu stiu un brand care sa nu fie “chinezarie”, in frunte cu Apple.

Lasa-ne un comentariu: