lab501.ro

Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 27 January, 2022.

Display

 

 
HUAWEI P50 Pocket Premium Edition este echipat cu un panou OLED cu o rata de refresh de 120Hz, capabil sa reproduca peste 1 miliard de nuante de culoare. Telefonul obtine rezultate foarte bune in testele noastre, cu un nivel de alb de aproximativ 519 cd/m2, nivelul maxim de alb putand creste considerabil in lumina directa a soarelui.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

  1. Teodor a scris pe:

    E listat pe Orange cu pret la liber 6499 lei.

  2. Liviu a scris pe:

    Frumos review pentru chinezarie ! Foarte frumos telefon , dar parca la banii aia prea e ca la tara . Flip3 costa 4500lei fix la momentul actual la emag ! Deci …. mizerie chinezaria ! Si fara playstore parca e prea de la tara . Iar fara AndroidPay sau alt sistem certificat daca-ti inrolezi cardul si pierzi banii … papa date de card , ca nu le garanteaza (am o prietena care a fost fraudata cu vreo cateva mii lei , BCR) si au zis ca e inrolat cu un telefon Huawei si ca si-a asumat cand le-a dat PIN / DATE CARD . Nu sunt permise / acceptate ca sigure chinezariile .

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Tu ce telefon produs in America folosesti? Ca eu unul, in afara de Samsung/LG produse in Coreea, nu stiu un brand care sa nu fie “chinezarie”, in frunte cu Apple.

Lasa-ne un comentariu: