lab501.ro

Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 27 January, 2022.

Software

 
HUAWEI P50 Pocket Premium Edition ruleaza EMUI 12.0.1, practic Android faara servicii Google, la fel ca si fratele sau mai mare. Desigur, putem instala aplicatiile din AppGallery, sau putem folosi APKPure sau alte magazine externe, motorul de cautare folosit este Petal Search, iar solutia de navigare este de asemenea proprietara – Petal Maps.

Asistentul digital Celia este de asemenea prezent la datorie, la fel ca si aplicatiile HUAWEI Health si HUAWEI AI Life. Unul dintre aspectele asupra carora cei de la HUAWEI au pus accentul in ultimii ani, indiferent daca discutam despre Android, Windows sau HarmonyOS, este interoperabilitatea intre dispozitive, de exemplu intre notebook si telefon, tableta si telefon sau tableta si notebook, adica Device+ Smart Collaboration.

Aceasta functionalitate ocupa locul de onoare si in cazul lui P50 Pocket, acesta putand fi utilizata impreuna cu un notebook HUAWEI care ruleaza Windows, ba chiar putem duce lucrurile si mai departe cu functia distributed file management, utilizatorul avand acces instant la fisierele stocate pe telefon, de pe notebook, fara sa fie necesara conectarea prin cablu.

Nu in ultimul rand, HUAWEI au pus accentul pe aducerii unui numar ridicat de aplicatii in App Gallery, acesta oferind in momentul de fata majoritatea aplicatiilor pe care eu le utilizez in fiecare zi, cum ar fi Bolt, Bringo, RaiPay, BT Pay, Raiffeisen Smart Mobile, Revolut, Monese, sau Booking. Am remarcat lipsa Glovo, Uber si evident Waze din App Gallery, insa acestea pot fi instalate cu ajutorul Petal Search si functioneaza fara probleme.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

  1. Teodor a scris pe:

    E listat pe Orange cu pret la liber 6499 lei.

  2. Liviu a scris pe:

    Frumos review pentru chinezarie ! Foarte frumos telefon , dar parca la banii aia prea e ca la tara . Flip3 costa 4500lei fix la momentul actual la emag ! Deci …. mizerie chinezaria ! Si fara playstore parca e prea de la tara . Iar fara AndroidPay sau alt sistem certificat daca-ti inrolezi cardul si pierzi banii … papa date de card , ca nu le garanteaza (am o prietena care a fost fraudata cu vreo cateva mii lei , BCR) si au zis ca e inrolat cu un telefon Huawei si ca si-a asumat cand le-a dat PIN / DATE CARD . Nu sunt permise / acceptate ca sigure chinezariile .

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Tu ce telefon produs in America folosesti? Ca eu unul, in afara de Samsung/LG produse in Coreea, nu stiu un brand care sa nu fie “chinezarie”, in frunte cu Apple.

Lasa-ne un comentariu: