lab501.ro

Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 27 January, 2022.

Constructie si dotari

 
HUAWEI P50 Pocket Premium Edition este o adevarata bijuterie imbracata in metal auriu, care pastreaza linia de design a fratelui mai mare, P50 Pro, doar ca de aceasta data cel de-al doilea cerc de sub camere este practic display-ul secundar. In forma sa desfasurata, HUAWEI P50 Pocket Premium Edition este un telefon subtire, cu dimensiuni usor mai ridicate decat in cazul lui P50 Pro.

Butoanele sunt dispuse pe partea dreapta a telefonului, tavita SIM-urilor este pozitionata pe laterala opusa, microfoanele principale, conectorul USB-C si difuzorul secundar sunt pozitionate pe latura inferioara, in timp ce latura superioara adaposteste microfonul secundar.

Pe latura din spate gasim cele trei camere, incadrate intr-un cerc, la fel ca si in cazul lui P50 Pro. Display-ul secundar este pozitionat sub acestea, completand de minune design-ul telefonului, chiar daca in acest caz discutam despre un display, nu despre camera tele.

In momentul in care utilizam telefonul in forma sa desfasurata, acesta se simte ca un smartphone clasic, cu exceptia unei usoare denivelari la mijlocul ecranului, care necesita o perioada de acomodare pentru cei care fac scroll pe toata inaltimea display-ului.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

  1. Teodor a scris pe:

    E listat pe Orange cu pret la liber 6499 lei.

  2. Liviu a scris pe:

    Frumos review pentru chinezarie ! Foarte frumos telefon , dar parca la banii aia prea e ca la tara . Flip3 costa 4500lei fix la momentul actual la emag ! Deci …. mizerie chinezaria ! Si fara playstore parca e prea de la tara . Iar fara AndroidPay sau alt sistem certificat daca-ti inrolezi cardul si pierzi banii … papa date de card , ca nu le garanteaza (am o prietena care a fost fraudata cu vreo cateva mii lei , BCR) si au zis ca e inrolat cu un telefon Huawei si ca si-a asumat cand le-a dat PIN / DATE CARD . Nu sunt permise / acceptate ca sigure chinezariile .

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Tu ce telefon produs in America folosesti? Ca eu unul, in afara de Samsung/LG produse in Coreea, nu stiu un brand care sa nu fie “chinezarie”, in frunte cu Apple.

Lasa-ne un comentariu: