lab501.ro

Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 27 January, 2022.

Concluzii

 
Ei bine dragii monstrului, gata pentru astazi. Asa arata noua seria HUAWEI P50, alcatuita din HUAWEI P50 Pro, probabil cel mai performant shooter disponibil pe piata in momentul de fata si elegantul HUAWEI P50 Pocket, un smartphone care imbina aspectul cu performanta de top si o solutie uimitoare la capitolul camera.

HUAWEI P50 Pocket White este disponibil la precomanda incepand de astazi, pentru 6499 RON, iar cine il comanda in perioada 27.01 – 9.02 va primit bonus o pereche de HUAWEI FreeBuds Lipstick. Din pacate, in momentul de fata nu cunoastem pretul pentru HUAWEI P50 Pocket Premium Edition in Romania, sau daca acesta va fi disponibil oficial si in magazinele din tara noastra.

Cert este ca indiferent de versiune, HUAWEI P50 Pocket este un telefon gandit sa atraga toate privirile, printr-un format inedit si un finisaj de exceptie. Mai mult decat atat, performanta camerei este la inaltimea numelui, iar chipset-ul este acelasi ca si in cazul lui HUAWEI P50 Pro, drept urmare discutam despre un smartphone performant din orice punct de vedere.

Cat despre avantajele si lipsurile pe care smartphone-urile HUAWEI le aduc in acest moment, cred ca am tratat pe larg acest subiect in cazul lui P50 Pro, deci nu mare are rost sa o facem si in articolul de fata. Cert este ca inovatia nu ar trebui impiedicata niciodata de factori externi, fie ei politici sau mercantili, iar HUAWEI au demonstrat inca odata ca au ce arata la capitolul inovatie.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P50 Pocket Premium Edition

  1. Teodor a scris pe:

    E listat pe Orange cu pret la liber 6499 lei.

  2. Liviu a scris pe:

    Frumos review pentru chinezarie ! Foarte frumos telefon , dar parca la banii aia prea e ca la tara . Flip3 costa 4500lei fix la momentul actual la emag ! Deci …. mizerie chinezaria ! Si fara playstore parca e prea de la tara . Iar fara AndroidPay sau alt sistem certificat daca-ti inrolezi cardul si pierzi banii … papa date de card , ca nu le garanteaza (am o prietena care a fost fraudata cu vreo cateva mii lei , BCR) si au zis ca e inrolat cu un telefon Huawei si ca si-a asumat cand le-a dat PIN / DATE CARD . Nu sunt permise / acceptate ca sigure chinezariile .

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Tu ce telefon produs in America folosesti? Ca eu unul, in afara de Samsung/LG produse in Coreea, nu stiu un brand care sa nu fie “chinezarie”, in frunte cu Apple.

Lasa-ne un comentariu: