lab501.ro

Review – HUAWEI Mate 50 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 20 December, 2022.

HUAWEI Mate 50 Pro

 
Nu demult va povesteam despre un telefon care m-a pus pe ganduri, legat de modul in care utilizam telefoanele HUAWEI in Europa si ce au acestea de oferit in zilele noastre, in contextul utilizarii magazinului propriu de aplicatii. Ei bine, telefonul in cauza se numeste HUAWEI Mate 50 Pro si este cel mai recent varf de gama lansat de gigantul chinez, care incearca sa ne aduca aminte ca in momentul in care discutam despre fotografie cu telefonul, HUAWEI ramane in continuare unul din numele grele, intr-un domeniu la dezvoltarea caruia au contribuit din plin in ultima decada.

Seria HUAWEI Mate vedea lumina zilei in 2013, prin lansarea modelului HUAWEI Ascend Mate, iar un an mai tarziu noi aveam sa testam cel de-al treilea model al seriei, mai precis HUAWEI Ascend Mate 7. Urmatorul model testat de noi era HUAWEI Mate 9, despre care v-am povestit in 2017, un telefon care m-a impresionat intr-atat incat l-am utilizat pe post de smartphone personal timp de mai bine de 2 ani de zile. Tot in 2017 testam HUAWEI Mate 9 Pro si HUAWEI Mate 10 Pro, ajungand la inceputul lui 2020 sa discutam despre primul varf de gama HUAWEI fara servicii Google, mai precis HUAWEI Mate 30 Pro.

Au urmat HUAWEI Mate Xs si HUAWEI Mate 40 Pro, in 2020, respectiv HUAWEI Mate Xs 2, despre care v-am povestit chiar anul acesta. Si uite asa, din 13 modele de HUAWEI Mate lansate pana acum, noi am testat 8, HUAWEI Ascend Mate 2 4G, HUAWEI Mate S, HUAWEI Mate 8, HUAWEI Mate 20 si HUAWEI Mate X fiind modelele care ne lipsesc din “colectie”.

Iar astazi a venit momentul sa discutam despre cea mai recenta aditie adusa seriei Mate, mai precis HUAWEI Mate 50 Pro, un veritabil varf de gama construit pentru cei care vor un telefon elegant, care exceleaza la capitolul camera si nu numai.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: