lab501.ro

Review – HUAWEI Mate Xs 2

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 8 August, 2022.

Huawei Mate Xs 2

 
Traim intr-o era a super dispozitivelor, in care totul este conectat, iar noi fotografiem, comandam mancare, transport sau bunuri, platim, citim stirile si ne jucam pe acelasi dispozitiv. Ceea ce acum 10 ani parea un vis indepartat, astazi este realitate si cine stie ce ne rezerva viitorul? Multi-pass, ca sa citez un indragit caracter dintr-un film lansat cu prea mult timp in urma. Drept urmare, nu cred ca ne mai mira faptul ca principalul produs electronic utilizat de majoritatea oamenilor, adica smartphone-ul, trece printr-o serie de transformari, de cautari, de metamorfoze, in incercarea de a atinge forma finala, in care il vom folosi in viitor.

Iar unele dintre aceste forme utilizeaza tehnologia panourilor flexibile, ajunse in mainile noastre in diverse variante, mai precis pliabile, rulabile sau clamshell. Ei bine, in ultima vreme am testat mai multe telefoane de acest gen, dar totul a inceput in urma cu doi ani, cand testam pentru data HUAWEI Mate XS. Desigur, de atunci si pana acum am vazut cum arata diverse implementari de la HUAWEI, Samsung sau OPPO, iar astazi a venit momentul sa ne intoarcem oarecum la origini si sa testam urmasul lui Mate XS, pe numele sau HUAWEI Mate XS 2.

Acesta aduce un chipset Qualcomm puternic, o configuratie clasica a camerelor (trei pe spate, una pe fata), un display cu o rata de refresh de 120Hz, practic toate upgrade-urile de care avea nevoie modelul lansat in urma cu doi ani. Drept urmare, fara sa zabovim prea mult, haideti sa trecem la treaba si sa vedem ce are de oferit HUAWEI Mate XS 2.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: