lab501.ro

Review – Huawei Mate 10 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 December, 2017.

Huawei Mate 10 Pro

 
In 2017 ne-am concentrat atentia preponderent asupra componentelor hardware, prin urmare v-am prezentat doar 9 smartphone-uri, alese pe spranceana, fiind prezenti in paginile noastre Motorola, cu un telefon, OnePlus, cu un telefon, Samsung si Allview, cu cate doua telefoane fiecare si nu in ultimul rand Huawei, cu trei modele. Toate smartphone-urile testate de noi in 2017 s-au remarcat prin ceva, indiferent daca discutam despre Galaxy S8 sau Galaxy Note 8, Huawei Mate 9 sau OnePlus 5T. Inainte de a incheia anul, ne-am gandit ca nu ar strica sa rotunjim cifra la 10, prezentandu-va unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate in 2017, mai precis Huawei Mate 10 Pro.

Daca in majoritatea cazurilor facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai devreme smartphone-urile nou lansate, in cazul lui Huawei Mate 10 Pro am decis ca merita sa il utilizam o perioada indelungata de timp pana cand va prezentam concluziile noastre, prin urmare l-am testat timp de o luna, incepand cu momentul lansarii oficiale in Romania. Am luat aceasta decizie deoarece Huawei Mate 10 Pro este cu siguranta unul dintre cele mai interesante si puternice flagship-uri lansate in 2017, prin urmare am vrut sa avem suficient timp la dispozitie pentru a-l evalua asa cum se cuvine.

Nu ne-a luat mult timp sa ne dam seama ca am luat decizia corecta, cei de la Huawei confirmand inca odata, prin Huawei Mate 10 Pro, nivelul la care au ajuns in ultimii ani, mai precis acela de pretendent la titlul de cel mai bun producator de smartphone-uri din lume, alaturi de Samsung si Apple. Daca Huawei Mate 9 si Mate 9 Pro ne-au impresionat, fiind smartphone-uri pe care le-am utiliza in fiecare zi cu placere, Huawei Mate 10 Pro este modul in care cei de la Huawei au dorit sa incheie anul, demonstrand faptul ca nu se vor abate de la telul pe care si l-au propus nu cu mult timp in urma.

Evident, nu este chiar usor sa ii provoci la lupta pe cei de la Samsung sau Apple, asa cum am putut vedea in cazul unor companii uriase candva, care astazi au ramas simple umbre ale unei glorii trecute – vezi HTC, de exemplu. Cu toate acestea, cei de la Huawei ne-au demonstrat in repetate randuri in ultimii ani ca sunt complet pregatiti pentru a concura la un asemenea nivel, iar Huawei Mate 10 Pro este inca o dovada in acest sens. Haideti sa vedem ce se ascunde sub invelisul construit din sticla si aluminiu.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 10 Pro

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: