lab501.ro

Review – Huawei Mate 10 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 December, 2017.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero este totusi relevant pentru un utilizator de tableta, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unui joc.

Desi avem de-a face cu unul dintre cele mai puternice smartphone-uri lansate vreodata, combinatia dintre acumulatorul de 4000 mAh, display-ul AMOLED si procesele de machine learning din fundal este una de bun augur, Huawei Mate 10 Pro impresionand din plin la capitolul autonomie. In fond, 17 ore de redare continut video sau peste 8 ore de gaming nu sunt cifre cu care sa se poata lauda orice smartphone…

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 10 Pro

  1. Ionut a scris pe:

    Felicitări pentru review! Deci m-am convins, OnePlus 5T este cel mai bun smartphone că raport preț calitate, iar P10 Pro pare a fi cel mai bun ca design/performanță/cameră. Faptul că nu trebuie ceva gen DeX, pentru a fi conectat la un monitor extern, mi se pare super. Să vedem de la anul valoarea tehnologiei integrate, și anume acel NPU.

  2. J.Nicolae a scris pe:

    Pesonal consider pretul mult prea mare, platim mai nou Android-ul (8.0) si cateva componente hardware mai bune:
    – sa nu uitam ca si un telefon la 2000-2500 va functiona la fel, poate cu cateva minusuri, dar de multe ori insesizabile de utilizator;
    – lipsa jack eu consider un mare minus, daca slot pentru cardul microSD sa zicem ca e ok sa lipseasca la 64 sau 128 memorie interna, jack-ul e un acesoriu clasic, mai toti avem casti cu jack pe acasa. Unele chiar foarte calitative, sa fiu obligat la acest pret sa cumpar alte casti nu e chiar ok, mai ales daca vreau ceva de calitate !
    Problema pe care eu o vad in acest domeniu este urmatoarea:
    Nu se mai fac pasi mari de la o generatie la alta, ok imbunatatiri sunt, dar sunt mici. (Ca exemplu va dau trecerea de la Samsung S2 la Samsung S3, aceasta a fost un pas mare…). Acum platim pentru imbunatatiri sub 25% fata de generatia urmatoare si pentru soft (un soft care face si el pasi dar nu imensi (vezi Andoird 3 la 4)!
    Parere personala.
    Nu zic ca e prost sau rau, nu este un telefon foarte bun, dar pertul personal nu justifica ce ofera !

  3. Diferenta de pret intre OP5T si OP5 este mica pentru ce ofera fata de de diferenta de pret intre Mate 10 Pro si P10 Pro.

  4. UN U a scris pe:

    +1 J.Nicolae,felicitări pt review.

Lasa-ne un comentariu: