lab501.ro

Review – Huawei Mate 10 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 December, 2017.

Camera – imagini

 
Indiferent de situatie sau de scena, imaginile capturate cu Huawei Mate 10 Pro au fost de fiecare data la inaltime, fiind clar ca avem de-a face cu unul dintre cele mai performante smartphone-uri disponibile pe piata in acest moment. De la scene iluminate puternic (zapada) si pana la scene de noapte in care multe smartphone-uri ar fi avut dificultati, atat expunerea cat si reproducerea culorilor au fost de fiecare data la inaltime, imaginile obtinute cu Huawei Mate 10 Pro fiind de cea mai buna calitate.

Am apreciat in mod special posibilitatea de a captura pana la 100 de fotografii in mod rafala, putand ulterior sa optam pentru salvarea unui cadru anume, sau a intregului set de fotografii. De asemenea, filmarea 4K, chiar si in cele mai grele conditii (vedeti exemplul de mai jos) produce de fiecare data clip-uri de buna calitate, Huawei Mate 10 Pro fiind un smartphone complet la capitolele foto/video.
 

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 10 Pro

 1. Ionut a scris pe:

  Felicitări pentru review! Deci m-am convins, OnePlus 5T este cel mai bun smartphone că raport preț calitate, iar P10 Pro pare a fi cel mai bun ca design/performanță/cameră. Faptul că nu trebuie ceva gen DeX, pentru a fi conectat la un monitor extern, mi se pare super. Să vedem de la anul valoarea tehnologiei integrate, și anume acel NPU.

 2. J.Nicolae a scris pe:

  Pesonal consider pretul mult prea mare, platim mai nou Android-ul (8.0) si cateva componente hardware mai bune:
  – sa nu uitam ca si un telefon la 2000-2500 va functiona la fel, poate cu cateva minusuri, dar de multe ori insesizabile de utilizator;
  – lipsa jack eu consider un mare minus, daca slot pentru cardul microSD sa zicem ca e ok sa lipseasca la 64 sau 128 memorie interna, jack-ul e un acesoriu clasic, mai toti avem casti cu jack pe acasa. Unele chiar foarte calitative, sa fiu obligat la acest pret sa cumpar alte casti nu e chiar ok, mai ales daca vreau ceva de calitate !
  Problema pe care eu o vad in acest domeniu este urmatoarea:
  Nu se mai fac pasi mari de la o generatie la alta, ok imbunatatiri sunt, dar sunt mici. (Ca exemplu va dau trecerea de la Samsung S2 la Samsung S3, aceasta a fost un pas mare…). Acum platim pentru imbunatatiri sub 25% fata de generatia urmatoare si pentru soft (un soft care face si el pasi dar nu imensi (vezi Andoird 3 la 4)!
  Parere personala.
  Nu zic ca e prost sau rau, nu este un telefon foarte bun, dar pertul personal nu justifica ce ofera !

 3. Diferenta de pret intre OP5T si OP5 este mica pentru ce ofera fata de de diferenta de pret intre Mate 10 Pro si P10 Pro.

 4. UN U a scris pe:

  +1 J.Nicolae,felicitări pt review.

Lasa-ne un comentariu: