lab501.ro

realme 11 Pro+ 5G – Part II – Camera, autonomie

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 July, 2023.

Concluzii

 
Am testat 6 smartphone-uri pana acum in 2023, mai precis 4 varfuri de gama si 2 modele mainstream, iar realme 11 Pro+ 5G este unul dintre modelele care au reusit cel mai mult sa ma impresioneze, oferind o combinatie unica intre performanta camerei, design si pret. Ce-i drept, cred ca este cat se poate de clar cat de mult conteaza performanta camerei pentru noi. Pentru ca din 17 articole publicate in categoria smartphone anul acesta, 8 sunt review-uri (am publicat doua review-uri in doua parti, incluzand realme 11 Pro+ 5G), unul este un comparativ foto, iar restul de 8 sunt anatomii tehnice in care aratam ce pot face smartphone-urile moderne in diverse locatii exotice.

De fapt, acest lucru este cat se poate de normal, performanta camerei fiind in momentul de fata una dintre trasaturile definitorii pe care ne bazam in momentul in care achizitionam, un smartphone. Pentru ca display-uri de buna calitate, incarcare rapida, conectivitate 5G si performanta suficienta intalnim deja pe majoritatea smartphone-urilor de la 2000 RON in sus. Iar design-ul, sistemul de operare si interfata sunt aspecte subiective, care depind pana la urma de gustul si nevoile fiecaruia.

Raman practic in balanta performanta camerei si pretul, iar la acest capitol cred ca realme 11 Pro+ 5G ofera in momentul de fata cel mai bun raport calitate / pret, oferind o performanta de flagship pentru 2399 RON. Desigur, strict din punct de vedere al camerei, varfurile de gama actuale ofera camere tele si o performanta semnificativ mai solida pentru camera ultra-wide, insa aceasta performanta vine cu un pret de pana la 3 ori mai mare (motivat evident si de alte dotari).

Evident, nu exista produs perfect, iar realme 11 Pro+ 5G are si el minusuri, chiar si in aceasta categorie de pret, cea mai importanta dotare care lipseste fiind rezistenta la intemperii. Pe de alta parte, design-ul este absolut superb, cel putin din punctul meu de vedere, iar performanta camerei principale se apropie de ceea ce vedeam in cazul lui Galaxy S22 Ultra, drept urmare realme 11 Pro+ 5G este unul dintre cele mai interesante si reusite smartphone-uri lansate anul acesta, indiferent de categoria de pret despre care discutam.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: