lab501.ro

realme 11 Pro+ 5G – Part II – Camera, autonomie

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 July, 2023.

Camera – Meniu

 

Evident, experienta fotografierii nu depinde exclusiv de senzor, post-procesarea avand un impact major asupra calitatii imaginii, in timp ce meniul camerei este primul contact pe care utilizatorul il are cu functia de camera in sine, ergonomia si accesibilitatea avand un impact major asupa experientei utilizatorului.

Ei bine, in ultima vreme am ajuns la o oarecare standardizare la capitolul aplicatie camera, deoarece Google fac o treaba foarte buna cu launcher-ul stock, Android 13 aducand cam toate functiile de care am putea avea nevoie, iar realme fac parte dintr-un concern, alaturi de OPPO, OnePlus si Vivo, drept urmare unele resurse sunt comune, macar la capitolul aspect.

Poate si de aceea experienta fotografierii pe Android este destul de familiara oricarui utilizator al acestui sistem de operare, iar realme 11 Pro+ 5G nu face exceptie de la aceasta regula. Meniul camerei este simplu, oferind in acelasi timp o multitudine de optiuni, reglaje si moduri de fotografiere, majoritatea setarilor de care avem nevoie fiind la indemana. Putem realiza time-lapse-uri, putem realiza materiale video dual-view, in care camera principala si camera frontala filmeaza simultan si putem desigur filma materiale in slow motion, respectiv putem utiliza modul Pro pentru fotografie.

Merita mentionat faptul ca modul Pro este functional atat pentru camera principala, cat si pentru camera ultra-wide, insa filmarea filmarea 4K, respectiv filmarea cu 60 de cadre pe secunda, este disponibila doar pe camera principala, respectiv pe tele, care este un crop din aceasta. Camera wide si camera frontala pot filma doar materiale 1080p, cu 30fps. De asemenea, stabilizarea optica este o alta dotare utilizata exclusiv pentru camera principala.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: