lab501.ro

OPPO lanseaza incarcarea super rapida 125W flash charging, 65W AirVOOC wireless flash charging si noi incarcatoare rapide

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 15 July, 2020.

La final

 
Noile tehnologii de incarcare de la OPPO promit o incarcare ultra-rapida, indiferent daca discutam despre incarcare traditionala, prin fir, sau de incarcare wireless. Cel mai probabil acestea vor fi implementate in urmatoarea generatie de telefoane OPPO, care ar trebui sa isi faca aparitia spre sfarsitul anului.

Pana atunci insa, am pastrat un detaliu important pentru final si anume compatibilitatea alimentatorului de 125W. Ei bine, acesta este compatibil cu noua tehnologie SuperVOOC flash charging, cat si cu tehnologia OPPO existenta (SuperVOOC 2), insa lucrurile nu se opresc aici.

Astfel, alimentatorul de 125W va putea fi utilizat atat pentru actualele si viitoarele modele OPPO, cat si pentru modelele concurente, cum ar fi cele bazate pe tehnogia Qualcomm QuickCharge, USB Power Delivery, Huawei SuperCharge, s.a.m.d. Mai mult decat atat, vom putea incarca si notebook-uri, indiferent daca discutam despre modele care ruleaza Windows, compatibile cu USB Power Delivery 3.0 (65W) sau despre MacBook Pro, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este cu adevarat impresionant.

Nu in ultimul rand, cele doua chargere mini (50W si 110W) sunt de asemenea compatibile cu majoritatea standardelor de incarcare rapida de pe piata, cu exceptia notebook-urilor, in cazul modelului de 50W. Si chiar daca au dimensiuni liliputane, acestea nu se vor incalzi excesiv, datorita utilizarii unor tehnologii avansate, cum ar fi semiconductori construiti din nitrit de Galiu si un design fara condensatori electrolitici.

Per total, tehnologiile anuntate astazi de OPPO sunt impresionante, iar eu unul de-abia astept sa le regasesc implementate in produse retail. Iar timpul de asteptare in cazul incarcarii smartphone-urilor parca incepe sa nu mai para o problema, indiferent de cat de puternice ar fi cele mai recente smartphone-uri si de cat de gurmande ar fi din punct de vedere al energiei.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: OPPO lanseaza incarcarea super rapida 125W flash charging, 65W AirVOOC wireless flash charging si noi incarcatoare rapide

Lasa-ne un comentariu: