lab501.ro

HTC One V Review

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 23 May, 2012.

Camera – meniu si imagini

 

HTC One V are o singura camera foto situata pe spatele smartphone-ului cu un senzor de 5 megapixeli, f2.0, autofocus si flash LED. Rezolutia maxima a imaginilor este de 2592 x 1944 pixeli si poate filma la calitate HD 720p. Camera foto pastreaza cateva proprietati interesante de la fratii sai mai mari si anume, posibilitatea a face poze si a selecta punctul de focus in timp ce filmati. De asemenea, modul de captura in rafala este prezent si la One V.

Fiind parte din serie One, aplicatia pentru camera foto si video este aceeasi Image Sense din HTC Sense 4.0 si Android 4.0. Meniul ofera acces rapid atat la optiunile de configurare camerei cat si posibilitatea de a alege rapid dintre mai multe efecte. Apreciez faptul ca este folosita o singura aplicatie pentru a face fotografii (cu sau fara diferite efecte) si a filma.

Mai jos sunt cateva fotografii facute cu HTC One V in conditii diferite de iluminare. Pozele nu au fost editate in niciun fel.

Comentarii

5 comentarii la: HTC One V Review

 1. Adi a scris pe:

  Poate ar trebui spus si de lucrurile si mai rele cate ceva, sa stie omul pe ce arunca banii:
  1. nu are si el un microSD card inclus, macar asa de 1 GB sau 2GB, nu de alta dar practic nu poti face multe operatii daca el nu exista: nu poti primi fisiere de la alt telefon, chiar daca e o banala carte de vizita, nu poti folosi alte ringtones, daca nu ai card
  2. nu face cea mai banala functie: nu poti raspunde la telefon; in loc sa raspunda el respinge apelul
  3. ce s-or fi intamplat cu cei 4GB de memorie, are liber sub 1GB, fara sa instalezi nici o aplicatie suplimentara

  Destule pentru o zi de folosire

 2. Gigi Marga a scris pe:

  La punctul 2 nu ti se pare ceva ciudat, mai Adi? :))

 3. asa ceva =)) a scris pe:

  Punctul 2 e EPIC =))))))))

  Asa cevaaa :)))))

 4. Ragazzo a scris pe:

  De unde a dedus autorul acestui articol ca HTC One V ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass?! Pe gsmarena nu scrie ca acest smartphone ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass!

 5. George Post author a scris pe:

  E posibil sa nu fie protejat de Gorilla Glass. Doar HTC poate spune clar daca are sau nu – in specificatii nu e trecut, deci probabilitatea e destul de mare. Am sa modific si in articol.

Lasa-ne un comentariu: