lab501.ro

HTC One V Review

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 23 May, 2012.

Specificatii

 

Dupa cum am mentionat in introducere, HTC One V nu aduce nimic nou din punct de vedere hardware. Platforma folosita este reciclata de predecesorul acestuia si anume HTC Desire S care avea tot un SoC Qualcomm Snapdragon S2 MSM8255 cu un procesor single-core la 1GHz si GPU Adreno 205. Singura modificare, interesanta de altfel, este memoria RAM care a scazut de la 768MB cat era pe Desire S la 512MB pe One V, lucru care ne arata ce inseamna marketing pervers facut doar de dragul de mai bifa o “imbunatatire” pe ambalaj. Alte schimbari gasim la spatiul de stocare ce a crescut de la 1GB la 4GB pe One V (insa, doar 1GB este disponibil pentru utilizare) iar bateria a mai castigat 50 mAh, crescand de la 1450mAh pe Desire S la 1500mAh pe One V.

In rest, avem aceeasi camera foto principala de 5 megapixeli cu autofocus si flash LED, insa, in tranzitia de Desire S la V s-a pierdut camera foto secundara.

Ecranul a ramas de asemenea la fel, 3,7” cu rezolutia de 480×800 (252ppi) cel mai probabil fara sa fie protejat de Gorilla Glass. Iar din punct de vedere a dimensiunilor, fata de Desire S acestea s-au micsorat putin si evident, design-ul este modificat, One V preluand carcasa de pe HTC Legend.

 HTC One V
SoCQualcomm Snapdragon S2 MSM8255
Procesor1GHz Single-core
GPUAdreno 205
Display3,7" 480x800 pixeli - 252 ppi
RAM512MB
Stocare4GB
OSAndroid 4.0.3 + TouchSense 4.0
ConectivitateWi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, microSD, microUSB
Camera5 MP, autofocus, flash LED
Baterie1500 mAh
Dimensiuni120x60x9,2mm
Greutate115g

Comentarii

5 comentarii la: HTC One V Review

 1. Adi a scris pe:

  Poate ar trebui spus si de lucrurile si mai rele cate ceva, sa stie omul pe ce arunca banii:
  1. nu are si el un microSD card inclus, macar asa de 1 GB sau 2GB, nu de alta dar practic nu poti face multe operatii daca el nu exista: nu poti primi fisiere de la alt telefon, chiar daca e o banala carte de vizita, nu poti folosi alte ringtones, daca nu ai card
  2. nu face cea mai banala functie: nu poti raspunde la telefon; in loc sa raspunda el respinge apelul
  3. ce s-or fi intamplat cu cei 4GB de memorie, are liber sub 1GB, fara sa instalezi nici o aplicatie suplimentara

  Destule pentru o zi de folosire

 2. Gigi Marga a scris pe:

  La punctul 2 nu ti se pare ceva ciudat, mai Adi? :))

 3. asa ceva =)) a scris pe:

  Punctul 2 e EPIC =))))))))

  Asa cevaaa :)))))

 4. Ragazzo a scris pe:

  De unde a dedus autorul acestui articol ca HTC One V ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass?! Pe gsmarena nu scrie ca acest smartphone ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass!

 5. George Post author a scris pe:

  E posibil sa nu fie protejat de Gorilla Glass. Doar HTC poate spune clar daca are sau nu – in specificatii nu e trecut, deci probabilitatea e destul de mare. Am sa modific si in articol.

Lasa-ne un comentariu: