lab501.ro

HTC One V Review

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 23 May, 2012.

Ecran – test practic

 

Evident unul dintre cele mai importante aspecte la un telefon, pe langa configuratia hardware, autonomie si sistemul de operare este ecranul. HTC One V are un ecran de 3,7” cu o rezolutie de 480×800 pixeli si cu o densitate de 252 ppi. Panelul folosit este un LCD de buna calitate, insa, despre contrast, nivelul de alb si negru vom vorbi pe pagina urmatoare.

Ca si test practic, in imaginile de mai jos puteti vedea cum se comporta ecranul in conditii de iluminare puternica si normala pe toate cele patru nivele de luminozitate: Auto, 100%, 50% si Minim.

Evident, in lumina directa a Soarelui ecranul nu este prea vizibil insa acest lucru este comun tuturor tipurilor de ecrane. Pe de alta parte, in lipsa luminii directe a soarelui, modul de iluminare Auto ofera raportul optim intre vizibilitate si autonomie.

Comentarii

5 comentarii la: HTC One V Review

 1. Adi a scris pe:

  Poate ar trebui spus si de lucrurile si mai rele cate ceva, sa stie omul pe ce arunca banii:
  1. nu are si el un microSD card inclus, macar asa de 1 GB sau 2GB, nu de alta dar practic nu poti face multe operatii daca el nu exista: nu poti primi fisiere de la alt telefon, chiar daca e o banala carte de vizita, nu poti folosi alte ringtones, daca nu ai card
  2. nu face cea mai banala functie: nu poti raspunde la telefon; in loc sa raspunda el respinge apelul
  3. ce s-or fi intamplat cu cei 4GB de memorie, are liber sub 1GB, fara sa instalezi nici o aplicatie suplimentara

  Destule pentru o zi de folosire

 2. Gigi Marga a scris pe:

  La punctul 2 nu ti se pare ceva ciudat, mai Adi? :))

 3. asa ceva =)) a scris pe:

  Punctul 2 e EPIC =))))))))

  Asa cevaaa :)))))

 4. Ragazzo a scris pe:

  De unde a dedus autorul acestui articol ca HTC One V ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass?! Pe gsmarena nu scrie ca acest smartphone ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass!

 5. George Post author a scris pe:

  E posibil sa nu fie protejat de Gorilla Glass. Doar HTC poate spune clar daca are sau nu – in specificatii nu e trecut, deci probabilitatea e destul de mare. Am sa modific si in articol.

Lasa-ne un comentariu: