lab501.ro

HTC One V Review

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 23 May, 2012.

Ecran – comparatie

 

Dupa cum mentionam pe cealalta pagina, HTC One V foloseste un panel LCD de buna calitate, oferind culori, luminozitate si contrast foarte bun.

Dupa cum se poate vedea si din grafice, constrastul de 1145:1 este depasit doar de catre HTC One X. One V sta foarte bine si la nivelul de alb si negru, 400cd/m2 fata de 405 la One X si 0,35 fata de 0,34 la One X. In comparatie cu celelalte smartphone-uri din tabel, One V se apropie doar de Huawei ca si pret, performanta display-ului fiind cu atat mai remarcabila.

Receptie si calitatea audio

 

Am folosit timp de o saptamana HTC One V ca telefon principal, iar calitatea receptiei a fost buna, nu au existat intreruperi, caderi de semnal sau zgomot de fond excesiv. Difuzorul principal a oferit un sunet bun, clar, conversatiile desfasurandu-se fara probleme, acelasi lucru fiind valabil si pentru microfon, interlocutorul confirmand calitatea audio a convorbirii.

Pe de alta parte, calitatea proasta a sunetului se remarca atunci cand ascultam o melodie la difuzorul extern de pe spatele smartphone-ului. Sunetul este diferit in functie de suprafata de pe care se reflecta acesta, iar capacul de plastic sub care este ascuns nu ajuta deloc in aceasta privinta. Dar acest lucru este mai putin important deoarece putine sunt cazurile in care avem nevoie sa ascultam muzica la difuzor si nu la casti. Iar daca folosim castile care vin impreuna cu One V calitatea audio se schimba considerabil in bine. Nu sunt casti de o calitate deosebita dar imbunatatesc foarte mult experienta audio.

Am avut la dispozitie si o pereche de casti urBeats cu ajutorul carora am putut testa optiunile Beats Audio. Chiar daca acestea nu ofera o schimbare remarcabila a sunetului, o imbunatatire se face simtita. De altfel, calitatea castilor este simtita imediat, diferenta dintre acestea si cele standard cu care este livrat smartphone-ul fiind destul de mare.

Comentarii

5 comentarii la: HTC One V Review

 1. Adi a scris pe:

  Poate ar trebui spus si de lucrurile si mai rele cate ceva, sa stie omul pe ce arunca banii:
  1. nu are si el un microSD card inclus, macar asa de 1 GB sau 2GB, nu de alta dar practic nu poti face multe operatii daca el nu exista: nu poti primi fisiere de la alt telefon, chiar daca e o banala carte de vizita, nu poti folosi alte ringtones, daca nu ai card
  2. nu face cea mai banala functie: nu poti raspunde la telefon; in loc sa raspunda el respinge apelul
  3. ce s-or fi intamplat cu cei 4GB de memorie, are liber sub 1GB, fara sa instalezi nici o aplicatie suplimentara

  Destule pentru o zi de folosire

 2. Gigi Marga a scris pe:

  La punctul 2 nu ti se pare ceva ciudat, mai Adi? :))

 3. asa ceva =)) a scris pe:

  Punctul 2 e EPIC =))))))))

  Asa cevaaa :)))))

 4. Ragazzo a scris pe:

  De unde a dedus autorul acestui articol ca HTC One V ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass?! Pe gsmarena nu scrie ca acest smartphone ar avea display-ul protejat de stica gorilla glass!

 5. George Post author a scris pe:

  E posibil sa nu fie protejat de Gorilla Glass. Doar HTC poate spune clar daca are sau nu – in specificatii nu e trecut, deci probabilitatea e destul de mare. Am sa modific si in articol.

Lasa-ne un comentariu: