lab501.ro

First contact – Xiaomi Mix Fold 3

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 18 October, 2023.

Xiaomi Mix Fold 3

 
Xiaomi si-au facut un obicei din a lansa telefoane cu adevarat iesite din comun pe piata din China, unele dintre acestea ajungand si in Europa de Vest, dar nu neaparat si in regiunea noastra. Astfel, daca anul trecut va povesteam despre Xiaomi 12S Ultra, un varf de gama comercializat exclusiv in China, astazi a venit momentul sa discutam despre un altfel de varf de gama, din segmentul pliabilelor, care s-ar putea sa ajunga de aceasta data si in Europa de Vest. Este vorba despre Xiaomi Mix Fold 3, cel de-al treilea pliabil al companiei, lansat in luna August si ajuns pentru o scurta perioada si in Romania, acolo unde am avut de altfel si noi ocazia sa ne jucam putin cu el.

Echipat cu binecunoscutul Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 si un cvartet de camere produse in colaborare cu Leica, Xiaomi Mix Fold 3 se remarca prin grosimea redusa, dar si prin balamaua solida, care inchide perfect telefonul in momentul in care este pliat, fara a lasa un spatiu intre cele doua laturi, asa cum se intampla pana nu de mult cu telefoanele din aceasta categorie. Coroborati, acesti doi factori au ca efect o senzatie perfect normala in momentul in care utilizam telefonul pliat, acesta simtindu-se ca un telefon normal, poate foarte putin mai gros (10.9mm).

Iar in momentul in care il desfacem, ne intampina un display Foldable LTPO OLED+ generos dimensionat (8.03″), senzatia fiind aceea de tableta high-end foarte subtire (5.3 mm). Sistemul de operare (MIUI Fold 14) este optimizat de asemenea pentru acest mod de utilizare, rezultatul fiind un pliabil impresionant, care ofera o experienta optima, indiferent in care forma il vom utiliza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: