lab501.ro

First contact – Xiaomi Mix Fold 3

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 18 October, 2023.

Constructie si dotari

 
Xiaomi Mix Fold 3 este disponibil in 3 variante de culoare, mai precis sticla neagra, cu o textura de piele, adica versiunea pe care o puteti admira mai jos, sticla aurie, respectiv ceramica neagra cu aspect de fibra de carbon. Din pacate, nici una dintre variante nu este certificata pentru rezistenta la apa. Din fericire insa, producatorul specifica o rezistenta la pliere / depliere de pana la 500000 de ori, iar telefonul poate fi utilizat sub orice unghi intre 45 si 135 de grade.

Butoanele de control sunt dispuse pe latura dreapta, senzorul de amprenta fiind dispus pe butonul Power, in timp ce latura inferioara adaposteste, conectorul USB-C, microfonul principal si difuzorul secundar. Pe latura superioara gasim microfonul secundar, difuzorul principal, un emitator IR, precum si tavita SIM-urilor.

Am apreciat design-ul laturii din spate, cu o usoara curbura care urca inspre insula camerelor, astfel incat acestea sunt o continuare fireasca a telefonului si nu ies exgerat in exterior. De asemenea, am apreciat senzatia premium pe care ti-o lasa Xiaomi Mix Fold 3 in timpul utilizarii, indiferent daca discutam despre utilizare in mod pliat sau depliat. Practic, telefonul sta foarte bine in mana si este foarte solid, iar grosimea extrem de redusa, coroborata cu greutatea de 259g, fac ca utilizarea in modul tableta sa fie o reala placere.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: