lab501.ro

First contact – Xiaomi Mix Fold 3

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 18 October, 2023.

Concluzii

 
Xiaomi Mix Fold 3 a fost lansat in luna August in China, pretul de comercializare pornind de la 8999 yuan (~1239USD) pentru varianta de 12/256GB si ajungand pana la 10999 yuan (~1515USD) pentru varianta de 16GB/1TB. Asa cum spuneam, telefonul nu este comercializat oficial in Romania, dar exista site-uri care il aduc la comanda, pentru aproximativ 8000 RON (12/256GB).

Desi inteleg strategia celor de la Xiaomi, atentia acordata pietei din China fiind cat se poate de logica, personal consider ca varfurile de gama ar trebui sa fie comercializate oficial si in Romania, tara noastra avand suficient de multi pasionati si early adopteri pentru a justifica acest lucru. In fond, Samsung, Huawei, Motorola si OPPO comercializeaza fiecare cel putin un astfel de model in tara noastra si cred ca fanii Xiaomi s-ar bucura sa poata achizitiona un model pliabil de la producatorul preferat.

Mai ales in conditiile in care telefoanele pliabile au trecut de ceva timp de stadiul de demonstratie tehnologica, iar Xiaomi Mix Fold 3 este si el un bun exemplu in acest sens, fiind un flagship in adevaratul sens al cuvantului, care nu face compromisuri aproape la nici un capitol, oferind o constructie premium, bine inchegata, cel mai puternic chipset de pe piata, un ansamblu de camere impresionant si doua display-uri de buna calitate.

Practic, singurul lucru pe care i-l putem reprosa producatorului este lipsa rezistentei la apa, Xiaomi Mix Fold 3 oferind in rest o experienta la superlativ din orice punct de vedere, un aspect cu atat mai impresionant cu cat Xiaomi se afla doar la cel de-al treilea telefon pliabil din portofoliu. Personal am fost placut impresionat de Xiaomi Mix Fold 3 si mi-as dori sa il vad si in magazinele din Romania, ba chiar sunt curios cum ar arata si un Xiaomi Mix Flip!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: