lab501.ro

Review – Lenovo Legion Y920

Scris de: , in categoria: Notebook, in 25 May, 2017.

Lenovo Legion Y920

 
Daca primele notebook-uri de gaming Lenovo nu aveau o identitate distincta, facand parte din gama IdeaPad, odata cu lansarea seriei Lenovo Legion la inceputul acestui an lucrurile s-au schimbat complet, atat notebook-urile cat si desktop-urile Lenovo Legion fiind structurate in functie de segmentul de pret din care fac parte. Astfel, in cazul notebook-urilor, Lenovo Legion Y520 este seria accesibila, lansata in Ianuarie, Lenovo Legion Y720 este seria mainstream, lansata la inceputul lunii Mai, iar Lenovo Legion Y920 este varful de gama, anuntat in urma cu cateva zile.

Evident, este vorba despre despre continuatorul lui Lenovo IdeaPad Y910, despre care v-am povestit in Septembrie, Lenovo Legion Y920 fiind dotat acum cu cele mai recente procesoare Kaby Lake, precum si cu cele mai recente solutii de stocare de la Samsung.

Discutam, desigur, despre un monstru din aluminiu, cu o diagonala de 17″, dedicat celor care doresc sa inlocuiasca desktop-ul cu un notebook cel putin la fel de puternic, dotat cu cele mai noi tehnologii. Haideti sa vedem cum se prezinta exemplarul primit de noi la test, ce configuratie au ales cei de la Lenovo si ce performante obtine noul varf de gama Legion in testele noastre. Sa trecem la treaba!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: