lab501.ro

Review – Lenovo Legion Y720

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 May, 2017.

Concluzii

 
Prin lansarea gamei Legion putem spune ca seria dedicata gaming-ului din portofoliul producatorului asiatic a ajuns la maturitate, atat cadenta lansarilor, cat si configuratiile disponibile si performanta de care acestea dau dovada fiind greu de egalat pentru majoritatea brand-urilor. Spun asta pentru ca lansarile cu tam-tam si disponibilitatea produsului in magazine pentru un pret competitiv sunt doua aspecte care nu se suprapun intotdeuna, insa in cazul celor de la Lenovo acest lucru se intampla intr-un mod fericit.

Lenovo Legion Y720 este disponibil in Romania pentru preturi cuprinse intre 5499 RON pentru echiparea de baza si 6999 RON pentru modelul de varf, produsul fiind deja disponibil in oferta magazinelor autohtone. Din punctul meu de vedere, singurele aspecte unde se mai poate lucra sunt autonomia (un acumulator de 5-6000 mAh ar fi mai mult decat binevenit), respectiv dotarea SSD-ului NVMe cu un mic radiator/cover din aluminiu, care sa preia din caldura degajata de controller.

Cu exceptia acestor aspecte, este greu sa vorbesti despre Legion Y720 altfel decat la superlativ, fiecare detaliu fiind studiat cu atentie, in urma experientei capatate de producator in ultimii ani. Performanta se ridica la inaltimea unui desktop, calitatea constructiei si calitatea display-ului reusesc sa impresioneze, tastatura este placuta in utilizare chiar si pentru puristi ca mine, care cu greu pot scrie de pe un notebook, iar sistemul de sunet este impresionant pentru un notebook.

Dupa lansarea in forta a seriei Legion, eu unul sunt curios care va fi urmatorul pas si presimt ca este posibil sa urmeze cateva modele cel putin la fel de impresionante. Cine stie… poate vom vedea in curand si un Y920?

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Lenovo Legion Y720

 1. Alex a scris pe:

  Salut,

  Felicitari pt. review.

  La capitolul temperaturi ai spus asa: “Astfel, temperatura procesorului nu a depasit 86 oC, indiferent de programul utilizat.”

  Poti sa detaliezi? Ce temperatura are CPU-ul in gamming sau in alte programe in afara de Prime?

  Also, greutatea de 3.2 Kg presupun ca nu include incarcatorul. Poti sa ne spui ce greutare are si el?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  70-75 oC in jocuri.

  Da, 3.2 este greutatea notebook-ului. Nu am cantarit alimentatorul, dar are pana in 500g.

Lasa-ne un comentariu: