lab501.ro

Review – Lenovo Legion Pro 7 16IRX8H Retail – Intel Core i9 13900HX + RTX 4080 Mobile

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 20 March, 2023.

Legion Pro 7 16IRX8H

 
In momentul in care transformi pasiune in activitate lucrativa, exista avantaje si dezavantaje, inerente oricarei transformari. Astfel, o parte din inocenta si naivitatea pasionatului dispar in momentul in care intri in industrie si este si normal sa fie asa. Pentru ca produsele la care altadata puteai doar sa visezi, iar daca intrai cu adevarat in posesia unuia pierdeai saptamani intregi bucurandu-te de el, se transforma acum in banalitati mondene, de care ajungi efectiv sa nu ai timp uneori.

Sigur, am petrecut luni de zile alaturi de placa de baza preferata in urma cu 16-17 ani, pentru ca era singura pe care o aveam si trebuia sa storc fiecare strop de performanta din ea. Ei bine, lucrurile nu mai stau la fel cand trebuie sa testezi 14 placi de baza, de exemplu, nu credeti? Similar, in momentul in care nu ai acces la partea cealalta a industriei nu poti decat sa faci supozitii, sa ridici anumite lucruri la statutul de legenda, in mintea ta. Ei bine, lucrurile stau cu totul altfel in momentul in care incepi sa cunosti din ce in ce mai bine industria. Pentru ca ai acces la realitatea rece, mercantila, lipsita de legendele care inspira tanarul entuziast.

Pe de alta parte, exista si o serie intreaga de avantaje, asa cum spuneam si mai sus. Pentru ca de-abia acum incepi sa iti formezi o parere informata legata de subiectul care te pasioneaza si de-abia acum incepi sa ai acces la o serie intreaga de lucruri pe care inainte nici nu ai fi stiut cum sa le categorisesti. Un astfel de exemplu este implicarea pe care am avut-o in Legion Council, atat in Beijing, de unde v-am povestit cate ceva, cat si in Raileigh, North Carolina, de unde… nu am mai putut sa va povestesc nimic.

Pentru ca daca in Beijing am vazut o parte din produsele planificate de Lenovo pentru urmatorii ani, dar si facilitati de testare si certificare, despre care chiar am putut sa va povestesc, in Raileigh s-a pus accentul doar pe produse nelansate. Ei bine, s-au implinit aproape 5 ani de cand vizitam sediul din Beijing, respectiv 4 ani de cand vedeam cum vor arata produsele pentru care oferisem feedback in Beijing si pot spune ca acum am o mult mai buna intelegere a modului in care gandeste gigantul asiatic, respectiv a modului in care isi dezvolta produsele.

Pentru ca am vazut cum a fost dezvoltata noua serie Legion de la cap la coada, din stadiul de proiect si pana la diversele iteratii care se succed in fiecare an, producatorul aducand constant imbunatatiri, impreuna, evident, cu cele mai noi componente si tehnologii. Astfel, acum o luna va povesteam despre Lenovo Legion Pro 7, un notebook care a reusit sa ne impresioneze prin performanta nemaivazuta pana in acel moment. Chiar si asa, eu testam un sample, nu versiunea retail, care este comercializata in Romania, drept urmare am fost curios sa vad cum se comporta in practica notebook-ul pe care il puteti cumpara voi din magazine, exact in echiparea din magazine.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: