lab501.ro

Review – Lenovo Legion 7i 16IAX7

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 October, 2022.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Lenovo Legion 7i obtine o autonomie tipica pentru un notebook de gaming high-end, cu aproape 3 ore de lucru, respectiv 2 ore de gaming departe de priza. Procesoarele Alder Lake nu sunt renumite pentru consumul scazut si nici cu RTX 3080Ti nu putem spune ca ne-ar fi rusine la acest capitol. De fapt, singurul motiv pentru care am obtinut rezultate atat de bune in acest test este acumulatorul urias.

Am testat notebook-ul folosind profilul Turbo, pentru un maxim de performanta, iar procesorul a atins 100 oC dupa 10 rulari de Cinebench R15, in timp ce temperatura placii grafice nu a trecut de 76 oC. Aparatul de masura a indicat 46.5 dB in testele noastre, nivelul de zgomot crescand simtitor in sarcina.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Lenovo Legion 7i 16IAX7

 1. Bugsy004 a scris pe:

  Salutare!
  Nu am găsit în review ce putere are alimentatorul laptopului Legion 7i.
  Mulțumesc.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pagina 3, prima imagine – 300W

 3. Anonim a scris pe:

  keep up the good work

Lasa-ne un comentariu: