lab501.ro

Review – Lenovo Legion 7i 16IAX7

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 October, 2022.

Concluzii

 
Asa cum spuneam, Lenovo Legion 7i 16IAX7 pastreaza design-ul excelent al generatiei anterioare si aduce o serie de upgrade-uri hardware semnificative, precum si imbunatatiri la fiecare capitol important. Astfel, avem de-a face cu cel mai puternic procesor si cea mai puternica placa video disponibile pentru notebook-uri in momentul de fata, impinse la limita gratie sistemului de racire Legion Cold Front 4, motiv pentru care Lenovo Legion 7i 16IAX7 este, incepand de astazi, cel mai puternic notebook testat de noi pana acum.

Desigur, o asemenea putere vine cu un consum pe masura, iar consumul se traduce si in temperaturi ceva mai ridicate. Evident, cei care isi doresc ceva mai multa liniste, dar si temperaturi mai scazute pentru procesor, pot utiliza profilul Balanced (asa este livrat implicit notebook-ul), iar temperatura procesorului nu va trece de 94 oC, chiar daca performanta va depasi in continuare tot ce am testat pana acum. Doar ca nu cu atat de mult, asa cum se intampla in cazul profilului Turbo. Partea frumoasa este ca tot ce trebuie sa faceti este sa folositi combinatia de taste FN+Q pentru a naviga intre profile, pana gasiti profilul potrivit pentru voi.

Pe langa procesor si placa grafica, Lenovo Legion 7i 16IAX7 aduce conectivitate 2.5Gbe, posibilitatea de a opta pentru acelasi display excelent, dar in varianta VRR (Variable Refresh Rate), webcam Full HD cu Tobii tracking, o tastatura imbunatatita (Legion TrueStrike Pro), precum si cel mai mare acumulator care poate fi montat intr-un notebook, conform normelor in vigoare.

Practic, avem de-a face cu unul dintre cele mai puternice, dotate si elegante notebook-uri high-end disponibile pe piata in momentul de fata, care ofera tot ce ne-am putea dori in materie de performanta, conectica, design si calitate a constructiei. Desigur, acest lucru vine cu un pret, Lenovo Legion 7i 16IAX7 urmand a fi comercializat pentru aproximativ 3300 EUR), insa aceasta suma ne va oferi performanta de PC high-end intr-un format portabil, ceea ce, trebuie sa recunoastem, reprezinta o realizare in sine.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Lenovo Legion 7i 16IAX7

 1. Bugsy004 a scris pe:

  Salutare!
  Nu am găsit în review ce putere are alimentatorul laptopului Legion 7i.
  Mulțumesc.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pagina 3, prima imagine – 300W

 3. Anonim a scris pe:

  keep up the good work

Lasa-ne un comentariu: