lab501.ro

Review – Lenovo Legion 7i 16IAX7

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 October, 2022.

Lenovo Legion 7i

 
A trecut mai bine de un an de cand va povesteam despre Lenovo Legion 7 2021, unul dintre cele mai puternice notebook-uri de gaming produse pana in acel moment, cu un aspect sobru si elegant, o configuratie la superlativ si performante pe masura. Ei bine, doar nu va inchipuiati ca cei de la Lenovo au stat degeaba in ultimul an, nu-i asa? Nici vorba, dragii monstrului, Lenovo au fost cel putin la fel de ocupati ca si noi, aducand seria Legion in 2022, prin utilizarea celor mai noi procesoare si placi grafice de la Intel, AMD si Nvidia, precum si prin aducerea de mici imbunatatiri pe ici, pe colo, asa cum ii sade bine oricarei generatii noi.

Drept urmare, daca pana acum v-am povestit despre Lenovo Legion 5 Pro 2022, mai precis despre modelul Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7, astazi a venit momentul sa vedem cum arata varful de gama Lenovo Legion in 2022, testand monstruosul Lenovo Legion 7i 16IAX7 (Lenovo Legion 7i 2022). Acesta pastreaza majoritatea trasaturilor inaintasului sau, pe care l-am testat anul trecut, cum ar fi design-ul superb, o combinatie reusita intre business si gaming, sistemul de racire monstruos, display-ul excelent de 16″, precum si toate celelalte detalii care au transformat seria Legion intr-un adevarat succes.

De aceasta data insa, avem de-a face cu noi procesoare si noi placi grafice, iar in cazul de fata discutam chiar despre cel mai puternic procesor mobile, respectiv despre cea mai puternica placa grafica disponibila pe notebook-uri in acest moment, deci ne asteapta un adevarat festin hardware! Evident, nici nu ne-am fi asteptat la mai putin in cazul unui produs din seria Legion…

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Lenovo Legion 7i 16IAX7

 1. Bugsy004 a scris pe:

  Salutare!
  Nu am găsit în review ce putere are alimentatorul laptopului Legion 7i.
  Mulțumesc.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pagina 3, prima imagine – 300W

 3. Anonim a scris pe:

  keep up the good work

Lasa-ne un comentariu: