lab501.ro

Review – DreamMachines G1650-14EU30

Scris de: , in categoria: Notebook, in 31 March, 2021.

Concluzii

 
DreamMachines ne-au obisnuit cu notebook-uri gigantice de gaming, care ofera o performanta similara cu cea a unui desktop, iar ultraportabilele companiei nu se lasa mai prejos, oferind un bun echilibru intre dimensiuni, putere de calcul si pret. Practic, DreamMachines G1650-14EU30 poate fi utilizat fara probleme pentru munca de birou, fiind suficient de mic si usor pentru a fi transportat fara probleme, insa placa grafica integrata il recomanda si celor care obisnuiesc sa se relaxeze cu sesiuni de gaming dupa o zi de munca.

Desigur, nu este potrivit pentru titluri AAA de ultima generatie, insa World of Tanks, DOTA, LOL sau Diablo 3 vor rula fara probleme, DreamMachines G1650-14EU30 oferind o experienta net superioara ultraportabilelor echipate cu o solutie grafica integrata. Nu in ultimul rand, avem de-a face cu un panou de buna calitate, majoritatea conectorilor de care am putea avea nevoie, un SSD NVMe si un sistem de racire performant si eficient.

Practic, DreamMachines G1650-14EU30 ofera un bun raport calitate pret, iar optiunile de configurare oferite de TekAdvice sunt cu siguranta binevenite. Singurul lucru in plus pe care as vrea sa il vad in cazul acestei platforme ar fi si prezenta unei optiuni bazate pe un procesor AMD de ultima generatie, acestea oferind o performanta net superioara oricarui procesor Intel in momentul de fata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: