lab501.ro

Review – DreamMachines G1650-14EU30

Scris de: , in categoria: Notebook, in 31 March, 2021.

DreamMachines G1650-14EU30

 
Am testat mai multe notebook-uri Clevo / DreamMachines de-a lungul timpului si in marea majoritate a cazurilor aveam de-a face cu bestii supradimensionate, echipate cu procesoare desktop si cele mai puternice placi grafice disponibile in format MXM. De aceea, ne-am obisnuit sa vedem adevarate statii de lucru sau gaming mobile de la DreamMachines, acestea pozitionandu-se de obicei in varful topurilor de performanta realizate de noi.

Ei bine, de aceasta data mergem la polul opus si testam un ultraportabil de 14″, mai precis DreamMachines G1650-14EU30. Acesta este echipat cu un procesor din cea mai recenta generatie Intel Core, precum si cu o placa grafica Nvidia GeForce GTX 1650. In fond, doar pentru ca il utilizam in fiecare zi pentru lucru, nu inseamna ca seara nu ne putem juca jocul preferat, in special daca acesta se incadreaza in genurile MMORPG, MOBA, RGP sau RTS.

Si asa cum ne-au obisnuit prietenii de la TekAdvice, DreamMachines G1650-14EU30 este configurabil, insa de aceasta data nu avem la dispozitie aceleasi optiuni ca in cazul desktop replacement-urilor, procesorul, placa video si display-ul fiind aceleasi pentru toate configuratiile. Putem alege insa cantitatea de memorie, tipul de SSD utilizat, modelul placii de retea wireless si licenta de Windows 10 (fara licenta, Home sau Pro).

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: