lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 September, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Fiind echipat cu acelasi acumulator ca si Zephyrus S17 (90Wh), precum si cu o placa grafica mai putin gurmanda, ASUS ROG Zephyrus M16 ofera performante bune pentru un notebook de gaming, cu aproximativ 3 ore de lucru intensiv, respectiv doua ore si jumatate de gaming departe de priza.

Procesorul atinge o temperatura de 96 oC dupa 10 rulari de Cinebench, respectiv 97 oC dupa intreaga suita de teste, in timp ce placa grafica atinge 70 oC. Iar in cazul modului Turbo, de aceasta data ventilatoarele sunt chiar galagioase, aparatul de masura inregistrand 47.8 dB. Asa cum spuneam insa si cu alte ocazii, prefer un nivel ridicat de zgomot in modul Turbo, decat temperaturi mai apropiate de throttle.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603

  1. anonim a scris pe:

    Salut, esti tare ce sa mai, primele poze pe site cu un laptop si incarcatorul, pt unii ca mine este foarte utila informația asta chiar si peste ani cand cauti model de incarcator daca nu ai, sa ai de unde te informa. Faceti o treaba excelenta.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pai daca te pasioneaza subiectul, pe mine nu ma doare mana. Puneam si pe vremuri dar la un moment dat nu mi s-au mai parut importante. Dar punem din nou daca e nevoie :)

Lasa-ne un comentariu: