lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603H – Intel Core i7 11800H + RTX 3060 Mobile

Scris de: , in categoria: Notebook, in 29 September, 2021.

ASUS ROG Zephyrus M16

 
In urma cu trei saptamani va povesteam despre ASUS ROG Zephyrus M16, un notebook puternic si elegant, care a reusit sa ne impresioneze prin design, performanta si nu in ultimul rand form-factor. Spun asta deoarece aveam de-a face cu un notebook dotat cu un display de 16″, cu dimensiuni ceva mai reduse decat cele ale modelului de anul trecut, echipat cu un display de 15.6″, in conditiile in care si componentele utilizate anul acesta sunt mai puternice. Deh, discutam despre procesoare Intel Core din ce-a de-a 11 generatie, din familia Tiger Lake H45, dar si de placi video din familia Ampere.

Echiparea despre care discutam in review-ul initial era una destul de costisitoare, fiind vorba despre un M16 echipat cu un procesor Intel Core i9 11900H, 32GB memorie RAM si o placa grafica Nvidia GeForce RTX 3070. Ei bine, astazi ne-am gandit sa vedem cum se comporta o versiune ceva mai accesibila. Practic, este vorba despre aceeasi carcasa, acelasi display si acelasi acumulator, dar procesorul, memoria si placa video difera, motiv pentru care modelul testat astazi este comercializat pentru un pret mult mai prietenos, mai precis 8499RON.

Evident, avem de-a face cu aceeasi carcasa, in aceeasi reusita nuanta off black, drept urmare in articolul de fata nu vom mai intra in detalii legate de design sau de ceea ce gasim in interiorul lui ASUS ROG Zephyrus M16. Daca va intereseaza aceste detalii si nu ati facut-o deja, va invit sa cititi cele doua pagini dedicate acestor capitole, publicate in review-ul original. Astazi, in schimb, ne vom concentra exclusiv asupra performantei si vom vedea de ce este in stare cea mai accesibila versiune de ASUS ROG Zephyrus M16 disponibila in comert in momentul de fata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: