lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 September, 2021.

Constructie si dotari

 

Si pentru a parafraza un tanar membru al familiei, dar ce avem noi aici? Ei bine, avem un Zephyrus care nu este atat de mic cum era G14, dar nici atat de mare ca S17, dar culmea… putin mai mic decat G15. Si mai avem un sasiu construit din acelasi aliaj de magneziu si aluminiu specific seriei, care ii confera lui Zephyrus M16 un aer business, elegant, chiar daca avem de-a face cu un notebook de gaming echipat de razboi.

Nu in ultimul rand, avem un display cu format atipic, inconjurat de rame subtiri, subtiri, subtiri (94% screen to body ratio), care ofera 12% suprafata in plus fata de vechiul model, echipat cu un display de 15.6″, montat intr-o carcasa putin mai lunga (360mm fata de 355mm in cazul lui M16) si putin mai lata (252mm vs 245.5mm). Da, Zephyrus M16 este mai mic decat Zephyrus G15 si totusi ofera un display cu o suprafata de 74251.9 mm2, fata de 66647.9 mm2 in cazul lui G15, ba chiar si webcam integrat in rama superioara a display-ului. Nu-i asa ca iubiti progresul tehnologic la fel de mult ca si mine?

Ce mai gasim in tolba cu dotari? Ei bine, o tastatura tenkeyless, flancata de cate doua difuzoare pe fiecare parte, un rand de taste pentru control rapid (volum, mute Mic si Armory Crate), un touchpad performant si placut la atingere si nu in ultimul rand, asa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, un arm rest acoperit cu o suprafata mata, teflonata, mare amatoare de amprente.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603

  1. anonim a scris pe:

    Salut, esti tare ce sa mai, primele poze pe site cu un laptop si incarcatorul, pt unii ca mine este foarte utila informația asta chiar si peste ani cand cauti model de incarcator daca nu ai, sa ai de unde te informa. Faceti o treaba excelenta.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pai daca te pasioneaza subiectul, pe mine nu ma doare mana. Puneam si pe vremuri dar la un moment dat nu mi s-au mai parut importante. Dar punem din nou daca e nevoie :)

Lasa-ne un comentariu: