lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 September, 2021.

Display

 
ASUS utilizeaza un panou produs de AU Optronics (AUOC199 / B160QAN02.Q), acesta inregistrand un nivel de alb de 453 cd/m2, un contrast de ~1000:1 si o reproducere a culorilor excelenta, cu o deviatie Delta E subunitara. Avem de-a face cu un panou versatil, potrivit atat pentru profesionisti, cat si pentru gameri, insa de aceasta data accentul este pus pe profesionisti. Spun asta deoarece avem de-a face cu un panou cu o reproducere 100% a spatiului de culoare DCI-P3 si chiar daca avem de-a face cu o rata de refresh de 165Hz, absolut benefica pentru gaming, panoul produs de AU Optronics nu suporta G-Sync sau Freesync.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603

  1. anonim a scris pe:

    Salut, esti tare ce sa mai, primele poze pe site cu un laptop si incarcatorul, pt unii ca mine este foarte utila informația asta chiar si peste ani cand cauti model de incarcator daca nu ai, sa ai de unde te informa. Faceti o treaba excelenta.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pai daca te pasioneaza subiectul, pe mine nu ma doare mana. Puneam si pe vremuri dar la un moment dat nu mi s-au mai parut importante. Dar punem din nou daca e nevoie :)

Lasa-ne un comentariu: