lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus M16 GU603H – Intel Core i7 11800H + RTX 3060 Mobile

Scris de: , in categoria: Notebook, in 29 September, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

ASUS ROG Zephyrus M16 ofera performante bune pentru un notebook de gaming, cu peste 3 ore si jumatate de lucru intensiv, respectiv dtrei ore de gaming departe de priza.

Procesorul atinge o temperatura de 91 oC dupa 10 rulari de Cinebench, respectiv 93 oC dupa intreaga suita de teste, in timp ce placa grafica atinge 72 oC, in conditiile in care nivelul de zgomot nu depaseste 46.5 dB. Asa cum spuneam si cu alte ocazii, prefer un nivel ridicat de zgomot in modul Turbo, decat temperaturi mai apropiate de throttle, iar procesorul nostru nici macar nu se apropie de pragul critic, in cazul de fata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: