lab501.ro

Review – Acer Predator Triton 500 – Nvidia GeForce RTX goes mobile

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 29 January, 2019.

Constructie si dotari

 
Asa cum stiti cu totii, curentele de design care exista intr-o industrie isi gasesc, mai devreme sau mai tarziu, locul in portofoliul fiecarui producator. Acest lucru este valabil si in cazul notebook-urilor si in special in cazul notebook-urilor de gaming. Astfel, daca in trecut exista o tendinta accentuata pentru linii agresive, inspirate din domeniul auto, cuplate cu o tema coloristica la fel de agresiva, in ultimul an din ce in ce mai multi producatori au schimbat directia de design, facandu-si aparitia notebook-uri de gaming cu un design elegant, minimalist.

Este si cazul celor de la Acer, asa cum putem vedea in imaginile de mai jos. Astfel, daca Acer Predator Triton 500 nu ar fi avut logo-ul Predator supradimensionat pozitionat pe capac, respectiv insertiile albastre in zona evacuarii, am fi putut crede la prima vedere ca avem de-a face cu un notebook de business. Acest lucru se datoreaza si faptului ca notebook-urile de gaming au devenit din ce in ce mai subtiri, datorita unor tehnologii cum ar fi Nvidia Max-Q.

Evident, senzatia de notebook de business dispare in momentul in care analizam produsul mai atent, dar mai ales cand ridicam capacul si vedem tastatura iluminata. Conectorii sunt dispusi pe cele doua laterale, inspre latura frontala, partea din spate a lateralelor fiind marcata de doua guri de aerisire. Admisia se face prin fantele pozitionate pe cele doua laterale, evacuarea realizandu-se prin fantele pozitionate pe latura din spate.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Acer Predator Triton 500 – Nvidia GeForce RTX goes mobile

Lasa-ne un comentariu: