lab501.ro

Review – Acer Aspire VX15 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.

Metodologie

 
Asa cum va povesteam si la inceputul acestui articol, configuratia lui Acer Aspire VX15 este similara cu ceea ce am vazut in cazul lui Lenovo Legion Y520. Mai mult decat atat, Legion-ul a fost trecut prin toate testele noastre de procesor, prin urmare nu ar avea rost sa repetam aceste teste pentru VX15, fiind vorba despre acelasi procesor. Cu toate acestea, daca in cazul lui Y520 am rulat cateva teste pentru placa video, in cazul lui Acer Aspire VX15 ne vom concentra mult mai mult asupra acestui aspect. In fond, procesorul si-a primit partea lui de atentie, acum a venit randul placii grafice.

Conform tabelului de mai jos, versiunile de GTX 1050 si GTX 1050 Ti pentru notebook au aceleasi specificatii ca si referintele pentru desktop, cu mentiunea ca frecventele sunt… mai mari! Desigur, exista o explicatie rationala – referinte pentru desktop nu au existat de fapt, iar integratorii au scos modele tactate semnificativ mai sus decat specificatiile Nvidia. Chiar si asa, 1620 MHz Boost pentru GTX 1050Ti intr-un notebook este ceva cu adevarat impresionant!

Drept urmare, pentru a testa cum se cuvine noua vedeta mainstream, am rulat 10 jocuri in rezolutie Full HD, cu doua setari – Ultra si Low. In acest fel ne putem forma o idee despre ce tipuri de jocuri putem rula pe notebook-urile dotate cu GTX 1050Ti, respectiv despre setarile la care ne putem bucura de o experienta cursiva.
 
gfspecs

Comentarii

2 comentarii la: Review – Acer Aspire VX15 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

  1. Bogzilla a scris pe:

    O mica corectare la articolul tau, Titanfall 2 nu foloseste Frosbite ca BF1, ci Source Engine puternic modificat.

    http://www.hardcoregamer.com/2016/06/14/e3-2016-respawn-talks-content-variety-reworked-engine-in-titanfall-2/212196/

    https://en.wikipedia.org/wiki/Titanfall_2

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ok, fully noted

Lasa-ne un comentariu: