lab501.ro

Turtle Beach Earforce XP400 & XP42

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 20 November, 2013.

Earforce XP400: Constructie si design

 

Destul de multe aspecte sunt identice la cele doua pereche de casti, dupa cum am spus deja in paginile precedente. Si in cazul headset-ului XP400 avem aceeasi constructie din plastic de buna calitate, burete pe suportul pentru cap si casti, piele sintetica in jurul suportul pentru cap si un microfon care se poate inlatura.

Diferentele exista insa nu sunt mari. In primul rand XP400 sunt putin mai mari decat XP42. Daca cele din urma sunt rotunde, XP400 sunt ovale, fiind putin mai mari in lungime. Restul diferentelor sunt date de dotarile acestui model. Pe casca stanga avem butonul de pornire, oprire (apasare de 3 secunde) si pairing (trebuie tinut apasat 6 secunde), butonul Limiter care are rolul de a uniformiza sunetele prea puternice, cum ar fi exploziile (exista patru setari, inchis, slab, mediu si maxim), butonul Tone care are rolul de egalizator, prin intermediul acestuia poate fi aleasa una din optiunile flat (sunet normal), bass boost, treble boost, bass and treble boost.

In zona inferioara a castii din partea dreapta gasim portul pentru conectarea controllerului XBOX 360, butoanele pentru ajustarea volumului microfonului si a sonorului castilor, portul micro-USB pentru incarcarea acumulatorului de 1000 mAh si un LED de notificare a nivelului bateriei. Tot pe casca dreapta gasim butonul Bluetooth, un LED de notificare pentru BT, butoanele pentru controlul volumului conexiunii BT si un buton pentru Mute.

Turtle-Beach-XP400-10

Turtle-Beach-XP400-11

Turtle-Beach-XP400-12

Turtle-Beach-XP400-13

Turtle-Beach-XP400-14

Turtle-Beach-XP400-15

Comentarii

2 comentarii la: Turtle Beach Earforce XP400 & XP42

  1. Liviu a scris pe:

    Aveam pretentii … la banii aia cumperi 2 stand-up-uri de calitate gen Yamaha si mai pui inca pe atat si ascultati muzica de calitate la nivel inalt – atat voi cat si vecinii vostrii – egoistilor !

    Nu acum serios – mie nu mi s-a facut niciodata piele “de gaina” la o auditie in casti , si am testat chiar si modele de casti celebre de la Audio Technica, Beat , Bose , Sehnheiser , Sony , Soul samd si nu s-au comparat cu the real deal – muzica in boxe – poate o fi cauzat de vibratii , poate o fi presiunea aerului , o fi nivelul de sunet receptionat intrauricular … nu pot sti – dar banii aia nu sunt de dat pe oricare dintre castile de mai sus !

    Stima baieti !

  2. Mane…e vorba de gameri si scule de gaming aici…nu de audiofili…care cred ca s-ar putea uita la ceva scule putin mai sus ca pret daca sunt true :)

Lasa-ne un comentariu: