lab501.ro

Turtle Beach Earforce XP400 & XP42

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 20 November, 2013.

Turtle Beach Earforce XP400 & XP42

 

Turtle Beach au mai fost prezenti pe NEXT in urma cu cateva luni, intr-un articol in care am discutat despre Earforce X12 & P11, doua headset-uri dedicate consolelor XBOX 360 si PS3 dar care puteau functiona la fel de bine si pe computere (laptop-uri sau desktop-uri). Singura necesitate era disponibilitatea unui port USB si evident a portului audio-in. In concluzia aceluiasi articol am fost placut impresionat de performantele celor doua headset-uri (in special de X12) si mentionam ca as fi curios sa testez si cateva modele superioare acestora.

Ei bine, cei de la Turtle Beach s-au mobilizat si mi-au trimis Earforce XP42 si XP400, doua modele de headset-uri wireless pentru XBOX 360. Pentru a intelege mai bine pozitionarea fiecarui headset, fara ca pretul sa fie un criteriu in acest sens, Turtle Beach a folosit pentru diferentierea produselor “gradul de implicare” al gamer-ului. Cel mai bine veti intelege daca intrati pe site-ul Turtle Beach, accesati una din categoriile disponibile (XBOX, PS, PC etc.) iar in pagina urmatoare veti avea de ales intre urmatoarele tipologii: light gamers, moderate gamers si heavy gamers. Astfel, P11 si X12 fac parte din prima categorie, dedicate light gamerilor, XP42 este pentru moderate gamers iar XP400 este pentru heavy gamers. Chiar daca nu sunt de acord in principiu cu o astfel de impartire a produselor (poate sunt light gamer dar imi doresc produsul cel mai bun – si implicit cel mai scump) daca ne gandim la raportul pret – performanta ne putem da seama ca sistemul Turtle Beach este chiar bun, ajutand de fapt gamerii.

Fara sa mai lungesc inutil introducerea, haideti sa vedem care sunt specificatiile celor doua headset-uri testate azi si prin ce anume se diferenteaza, dupa care vom discuta despre constructie, dotari si testele prin care au fost trecute.

Turtle-Beach-XP400-11

Comentarii

2 comentarii la: Turtle Beach Earforce XP400 & XP42

  1. Liviu a scris pe:

    Aveam pretentii … la banii aia cumperi 2 stand-up-uri de calitate gen Yamaha si mai pui inca pe atat si ascultati muzica de calitate la nivel inalt – atat voi cat si vecinii vostrii – egoistilor !

    Nu acum serios – mie nu mi s-a facut niciodata piele “de gaina” la o auditie in casti , si am testat chiar si modele de casti celebre de la Audio Technica, Beat , Bose , Sehnheiser , Sony , Soul samd si nu s-au comparat cu the real deal – muzica in boxe – poate o fi cauzat de vibratii , poate o fi presiunea aerului , o fi nivelul de sunet receptionat intrauricular … nu pot sti – dar banii aia nu sunt de dat pe oricare dintre castile de mai sus !

    Stima baieti !

  2. Mane…e vorba de gameri si scule de gaming aici…nu de audiofili…care cred ca s-ar putea uita la ceva scule putin mai sus ca pret daca sunt true :)

Lasa-ne un comentariu: