Roccat Kone XTD & Kone Pure Review
Constructie si design: Kone Pure
Kone Pure este construit tot din plastic, insa, la fel ca si in cazul lui Kone XTD, plasticul este de calitate, iar textura cauciucata de pe laterale a fost foarte bine aleasa. Pe acest model avem un buton in minus, mai exact cel din fata rotitei de scroll prezent pe Kone XTD si nici nu avem posibilitatea de a-i ajusta greutatea.
Personal, am apreciat mai mult acest design curat, decat cel prezent pe Kone XTD, insa, asta se datoreaza faptului ca sunt ceva mai conservator. De exemplu, nici carcasele sau tastaturile cu prea mult ‘bling-bling’ nu ma incanta in mod deosebit, dimpotriva chiar. Revenind la Kone Pure, singurul element grafic este sigla Roccat pozitionata pe partea din fata in zona inferioara a mouse-ului. Sigla se integreaza foarte bine si parca sparge monotonia design-ului clasic. Totodata transmite utilizatorului faptul ca nu are de a face cu un mouse no-name.
Sigla Roccat este iluminata, iar culoarea acesteia poate fi aleasa in software-ul mouse-ului. Bineinteles, poate fi si inchisa permanent.
In rest, Kone Pure se remarca printr-o dimensiune destul de mica pentru un mouse de gaming, fiind cu aproape 50% mai mic in volum decat Kone XTD. Butoanele de pe Kone XTD le gasim si aici, avem rotita de scroll de aceasta data cu un singur click posibil, butoanele care modifica DPI-ul si butoanele laterale configurabile.
Comentarii
Thx for the input!
Daca eram in dubii sa imi aiu unul acum sunt sigur ca vreau. Foarte util articolul, tks
Pingback: NEWS - Periferice - Page 24 - My Garage
Pingback: Roccat ISKU FX & Hiro 3D - next lab501