lab501.ro

Roccat Kone XTD & Kone Pure Review

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 2 November, 2012.

Roccat Kone XTD & Kone Pure

 

Roccat este un nume destul de nou pe piata perifericelor de gaming, compania fiind infiintata in anul 2007, in Hamburg. Desi relativ noua in acest domeniu, Roccat a reusit sa se faca destul de cunoscuta in scurt timp, datorita mouse-ului de gaming Roccat Kone. Evident, dupa succesul avut cu Kone si Kone[+] este cat se poate de fireasca lansarea unui model superior. In acest articol vom discuta despre noul varf de gama Roccat, denumit Kone XTD, despre Kone Pure, un mouse lansat tot acum cu specificatii identice cu Kone XTD, insa, cu dimensiuni mult mai reduse si despre pad-ul Roccat Taito (Mid-size).

Am mentionat mai sus faptul ca lansarea celor doua periferice se intampla “acum”, putin mai exact acest lucru inseamna ca vor fi disponibile inclusiv la magazinele online/offline din Romania incepand cu luna noiembrie. Anuntul oficial referitor la iminenta lansare a celor doi mousi a fost facut la sfarsitul lunii septembrie, astfel ca este foarte posibil sa fi auzit deja despre aceste periferice.

In continuare vom vedea care sunt specificatiile complete ale celor doi mousi, vom analiza design-ul si constructia acestora atat independent cat si unul fata de celalalt, le vom trece prin cateva teste iar in concluzie va ramane sa stabilim daca performantele inregistrate si impresiile create au fost indeajuns de bune pentru pretul pe care va trebui sa il platim. Iar daca tot am mentionat pretul, poate ar fi mai bine sa-l spun de la bun inceput: Kone XTD va avea un pret recomandat de 440 lei iar Kone Pure de 350 de lei.

Comentarii

2 comentarii la: Roccat Kone XTD & Kone Pure Review

  1. Manuel A. a scris pe:

    Thx for the input!

  2. Mihai a scris pe:

    Daca eram in dubii sa imi aiu unul acum sunt sigur ca vreau. Foarte util articolul, tks

Lasa-ne un comentariu: