lab501.ro

Review – Trust GTX177 RGB Gaming Mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 5 April, 2017.

Trust GTX177

 
Cu produsele Trust ne-am intalnit in urma cu un an, cand am testat cel mai “solid” difuzor Bluetooth pe care am pus mana pana acum, adica Fiesta Pro. Spuneam in acel moment ca numele Trust este sinonim pentru multi dintre voi cu perifericele accesibile si nu este nici un secret ca acesta a fost principalul obiect de activitate al companiei olandeze in cei peste 40 de ani de activitate. Fondata in Dordrecht, Olanda, la inceputul anilor 80, compania s-a ocupat initial cu importul componentelor IT, extinzandu-si domeniul de activitate prin lansarea propriului brand in doar cativa ani de la lansare.

40 de ani mai tarziu, Trust au 19 filiale la nivel mondial, care comercializeaza produse in 44 de tari. Evident, o crestere sustinuta nu poate fi bazata doar pe comercializarea produselor accesibile, astfel incat, in ultimii ani cei de la Trust au investit masiv in divizia Trust Gaming, lansarea de accesorii de gaming intr-un esalon superior de pret fiind completata de prezenta la diferite evenimente (Dreamhack de exemplu) si sponsorizarea unor echipe de Formula 1.

Evident, produsele Trust Gaming se bazeaza in continuare pe oferirea unui bun raport calitate / pret, dar nu mai avem de-a face cu cele mai ieftine periferice de pe piata, Trust Gaming incercand sa ofere produse de calitate pentru un pret mediu. Un bun exemplu in acest sens este Trust GTX177 RGB Gaming Mouse, care incearca sa ofere cat mai multe dotari pentru un pret prietenos cu utilizatorul.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Trust GTX177 RGB Gaming Mouse

Lasa-ne un comentariu: